A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська громада
Житомирська область, Бердичівський район

Проєкт рішення виконавчого комітету №3 «Про  встановлення  лімітів  споживання  енергоносіїв по загальному фонду бюджету сільської територіальної громади  на 2022 рік»

Кількість переглядів: 100
Скликання: 8 скликання
Сесія: 1
Тип документу: Проєкт рішення виконавчого комітету
Дата: 20.01.2022
Номер документу: 3
Назва документу: Про  встановлення  лімітів  споживання  енергоносіїв по загальному фонду бюджету сільської територіальної громади  на 2022 рік
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.03 МБ)
  2. Файл 2 (0.07 МБ)

 

Україна

                                                                                 СЕМЕНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

ПРОЄКТ  РІШЕННЯ

 

від                2022 року                                                                        №

 

Про  встановлення  лімітів  споживання  енергоносіїв по загальному фонду бюджету сільської територіальної громади  на 2022 рік

 

 

          На виконання ст.77 Бюджетного кодексу України,   пункту 11 рішення сільської  ради від 23.12.2021 року  №470 "Про бюджет Семенівської сільської територіальної громади на 2022 рік″, виконком сільської ради

 

ВИРІШИВ:

 

1.Затвердити ліміти споживання енергоносіїв на 2022 рік по загальному фонду бюджету сільської територіальної громади бюджетним установам та підпорядкованим їм закладам згідно з додатками 1-2.

Ліміти встановлюються безпосередньо для забезпечення діяльності виконавчих органів і не регламентують обсягів споживання розміщених на їх території орендарів чи інших споживачів. 

     2. Начальнику бухгалтерського відділу та господарського забезпечення-головному бухгалтеру Семенівської сільської ради Чубенко Н.В. та начальнику відділу освіти, молоді та спорту Семенівської сільської ради Балюку Ю.В. .:

2.1.Здійснити  розподіл  та  довести помісячні ліміти  споживання  енергоносіїв  кожній  бюджетній  установі в розрізі енергоносіїв.

2.2.Здійснювати щомісячний аналіз споживання енергоносіїв підвідомчими бюджетними установами. В разі недотримання  лімітів  споживання  енергоносіїв вживати жорстких заходів щодо порушників  та для виправлення ситуації.

     3. Керівникам бюджетних установ забезпечити укладання угод по кожному виду  енергоносіїв  у  межах  встановлених  даним рішенням  лімітів   споживання енергоносіїв. Протягом року забезпечувати стовідсотковий рівень оплати за поточне споживання енергоносіїв.

4. Інформувати відділ фінансів Семенівської сільської ради про обсяги використаних енергоносіїв та комунальних послуг в натуральних та вартісних показниках до 2 числа місяця наступного за звітним в розрізі бюджетних установ.

5. Керівникам виконавчих органів, зазначених у додатку, в термін до 02.02.2021р.:

2.1. На основі встановлених лімітів розробити і відповідними наказами довести до підпорядкованих їм закладів і установ (у разі їх наявності) квартальні та місячні обсяги споживання енергоносіїв і комунальних послуг. Копії наказів подати у відділ комунальної політики, енергозбереження та екології Управління енергозбереження, екології та переходу на автономне опалення Департаменту економічного розвитку, екології та енергозбереження Івано-Франківської міської ради (далі – відділ комунальної політики, енергозбереження та екології).

       2.2. Подати у відділ комунальної політики, енергозбереження та екології поновлені списки призначених наказами відповідальних за ефективне використання енергоносіїв та комунальних послуг (далі – енергоменеджерів) у виконавчих органах і кожному з підпорядкованих закладів із зазначенням контактних телефонів;

       2.3. Наказами про встановлення лімітів споживання енергоносіїв та комунальних послуг передбачити персональну відповідальність керівників і енергоменеджерів підпорядкованих закладів та установ за дотримання доведених лімітів.

5. Головні розпорядники коштів та керівники бюджетних установ несуть персональну відповідальність за дотримання встановлених лімітів споживання енергоносіїв та комунальних послуг.

    

 

 

 

 

Сільський  голова                                                   Наталія СЕМЕНЮК

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь