A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська громада
Житомирська область, Бердичівський район

Проєкт рішення сесії №26 «Про внесення змін до рішення сільської ради від 21.03.2017 р. № 73 «Про затвердження Програми «Турбота» по поліпшенню соціального захисту громадян на 2017-2020 роки (в новій редакції) (зі змінами)»»

Кількість переглядів: 241
Скликання: 7 скликання
Сесія: 37
Тип документу: Проєкт рішення сесії
Дата: 20.03.2020
Номер документу: 26
Назва документу: Про внесення змін до рішення сільської ради від 21.03.2017 р. № 73 «Про затвердження Програми «Турбота» по поліпшенню соціального захисту громадян на 2017-2020 роки (в новій редакції) (зі змінами)»
Прикріплені файли:
  1. Проєкт рішення (0.05 МБ)

 

          

Україна

  СЕМЕНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

    БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ

   ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

     Р І Ш Е Н Н Я

 

Тридцять сьома сесія                                                  VΙΙ скликання

 

від 29 квітня 2020 року                                                          № 892

 

 

Про внесення змін до рішення сільської

ради від 21.03.2017 р. № 73 «Про затвердження

Програми «Турбота» по поліпшенню соціального

захисту громадян на 2017-2020 роки (в новій редакції)

(зі змінами)»

                                                                                          

             

         З метою надання матеріальної підтримки у вигляді продуктових наборів під час карантину, пов’язаного з пандемією коронавірусної інфекції COVID-19, сім’ям, які зареєстровані та проживають на території громади, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

 

  1. Внести зміни до рішення сільської ради від 21.03.2017 р. № 73 «Про затвердження Програми «Турбота» по поліпшенню соціального захисту громадян на 2017-2020 роки (в новій редакції) (зі змінами)», а саме:

 

    1. Доповнити розділ І «Обґрунтування необхідності прийняття Програми» абзацом:

Програмою передбачено забезпечення сімей з дітьми, які зареєстровані та проживають на території Семенівської громади, під час карантину, пов’язаного з пандемією коронавірусної інфекції COVID-19, продуктовими наборами.

Виконання даної Програми дасть можливість покращити умови перебування сімей з дітьми в домашніх умовах під час карантину, пов’язаного з пандемією коронавірусної інфекції COVID-19.

 

    1. Доповнити пункт 7 «Соціальний захист інших категорій населення» розділу VІ «ОСНОВНІ ЗАВДАННЯ, ЗАХОДИ ТА РЕЗУЛЬТАТИВНІ ПОКАЗНИКИ ПРОГРАМИ» абзацом наступного змісту:

Надавати одноразову матеріальну допомогу в натуральній формі у вигляді продуктових наборів сім’ям з дітьми громади під час карантину, пов’язаного з пандемією коронавірусної інфекції COVID-19, згідно Положення про надання одноразової матеріальної допомоги у натуральній формі сім’ям з дітьми Семенівської сільської ради у вигляді продуктових наборів під час карантину, пов’язаного з пандемією коронавірусної інфекції COVID-19 (додаток № 1.6).

 

  1. Доповнити «Програму «Турбота» по поліпшенню соціального захисту громадян на 2017-2020 роки (в новій редакції) (зі змінами)» додатком № 1.6 «Положення про надання одноразової матеріальної допомоги у натуральній формі сім’ям з дітьми Семенівської сільської ради у вигляді продуктових наборів під час карантину, пов’язаного з пандемією коронавірусної інфекції COVID-19», що додається.

 

  1. Всі інші розділи Програми ««Турбота» по поліпшенню соціального  захисту громадян на 2017-2020 роки (в новій редакції) (зі змінами)» та додатки до неї залишити  без змін.

 

  1. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію сільської ради з питань бюджету, комунальної власності та планування соціально-економічного розвитку.

 

 

 

Сільський голова                                                               Н.В. Семенюк

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                Додаток  № 1.6

                                                                                              до рішення сесії сільської ради     

                                                                         від 29.04.2020 р.  № 892

 

 

Положення про надання одноразової  матеральної допомоги у натуральній формі сім’ям з дітьми Семенівської сільської ради у вигляді продуктових наборів під час карантину, пов’язаного з пандемією коронавірусної інфекції COVID-19 (далі – Положення)

 

  1. Дане Положення  визначає  порядок надання одноразової матеріальної допомоги у натуральній формі  сім’ям з дітьми  Семенівської сільської ради у вигляді продуктових наборів під час карантину, пов’язаного з пандемією коронавірусної інфекції COVID-19, які зареєстровані та проживають на території сіл громади.

 

  1. Пільгові категорії сімей, які мають право на отримання допомоги:
  • діти-сироти та діти, позбавлених батьківського піклування;
  • малозабезпечені сім'ї, що отримують допомогу відповідно до Закону України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям» та/або сім'ї, які потрапили в екстремальні ситуації;
  • сім'ї з дітьми учасників АТО, учасників операції Об’єднаних сил;
  • сім'ї, в яких виховуються діти з інвалідністю;
  • багатодітні сім'ї.

 

  1. Підставою для розгляду питання щодо надання допомоги є заява одного із батьків дитини, яка має право на отримання допомоги.

 

  1. Для розгляду питання про надання допомоги надаються слідуючі документи:

- заява на згоду на обробку та використання персональних даних;

- копія паспорта (1, 2, 11 сторінки);

- копія довідки про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (не подається фізичними особами, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків і мають відмітку у паспорті);

- акт обстеження сім ї;

- довідка про склад сім ї;

- копія посвідчення;

- копія документа, що підтверджує статус дитини і відносить її до категорії дітей, який зазначений у п. 2 даного Положення;

- інші документи.

 

  1. Пакет документів подається на розгляд виконавчому комітету сільської ради, який приймає рішення щодо надання або відмови у наданні.

 

  1. Допомога надається у вигляді набору продуктів ( 1 кг. гречки,1 кг. рису,1 кг. пшеничної крупи, 0,5 л. згущеного молока, 1кг.макаронних виробів, 1кг.сахару, 1кг.муки, 1л.олії) загальна сума якого не перевищує 340 гривень на дитину.

 

  1.   У випадку, якщо в сім’ї, проживає декілька дітей, то допомога надається на кожну дитину окремо.

 

 

 

 

 

 

Секретар сільської ради                                                      О.М. Гортовлюк

 

 

 

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь