A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська громада
Житомирська область, Бердичівський район

Чергове засідання робочої групи з громадської безпеки та соціальної згуртованості Семенівської громади

Дата: 27.04.2021 15:11
Кількість переглядів: 492

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису На зображенні може бути: 2 людини та у приміщенні

Сьогодні було проведено чергове засідання робочої групи з громадської безпеки та соціальної згуртованості Семенівської громади. Нагадаємо, що наша громада бере участь в Проєкті «Підвищення місцевої соціальної згуртованості та громадської безпеки у громадах Житомирської області» в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Королівства Нідерландів.

Під час засідання:

Світлана Глушкова

, головний лікар ПМСД, проінформувала про ситуацію в громаді із захворюваністю на COVID-19: з початку епідемії в Семенівській ТГ захворіло 540 громадян – це 10 % населення громади. На даний період кількість хворих зменшується. В середньому 10-15 підозр в день, з них 5-6 позитивних. На сьогоднішній день щеплення проти Covid-19 отримали 200 жителів громади вакциною CoviShield AstraZeneca індійського виробництва. Маломобільні групи населення, а це 17 осіб, будуть щеплені однодозною вакциною Pfizer. Далі очікується поставка вакцини південно-корейського виробництва.

Татьяна Носова

, координатор робочої групи, ознайомила із реалізацією Плану заходів безпеки у 2021 рік та підготовчі заходи до створення кімнати психоемоційного розвантаження для учасників АТО/ООС та членів їх родин.

Марина Царапаєва

, заступник начальника відділу фінансів, соціально-економічного розвитку та інвестицій, розповіла про захист прав людини та проблеми із забезпечення рівного доступу до правової інформації та правосуддя, посилення правових можливостей і правової спроможності представників соціально вразливих груп через карантинні обмеження.

Геннадій Рудніцький, начальник сектору дільничних офіцерів поліції, доповів про персонал поліції: некомплект складає 2 працівників (3%), що призводить до перевантаження та перевтоми; неможливість надати працівникам повноцінний відпочинок у відповідності до трудового законодавства.

За 8 місяців 2020 року в м. Бердичів та Бердичівському р-н було: 10 625 повідомлень громадян; 104 ДТП; 61 крадіжка; 10 пограбувань.

За звітний період складено адміністративних протоколів за ст. 176 КУпАП (виготовлення, зберігання самогону та апаратів) – 347, та за ст. 177 КУпАП (придбання самогону) – 13. За розпивання пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв у заборонених законом місцях або поява у громадському місці у п’яному вигляді (ст. 178 КУпАП) співробітниками поліції складено 1262 адміністративних протоколів; - 33 шахрайства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь