A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська громада
Житомирська область, Бердичівський район

Профілактичний рейд Служби у справах дітей

Дата: 07.05.2021 15:39
Кількість переглядів: 806

 

 

 

На зображенні може бути: map та текст «подгородное бердичев ka романовка кая орка изоб великие низгорцы 33 мин. 17,6 KM быстрик маркуши кикишевка иванковцы хожин терэхово ? 24 мин. 16,7 KM Google жежелев»

 

На обліку служби у справах дітей Семенівськоі сільськоі ради перебувають діти, котрі опинилися в складних життєвих обставинах, через неналежне виконання батьківських обов’язків їх батьками. Постійно проводиться робота щодо захисту прав та інтересів цих дітей, профілактична робота з батьками, вживаються заходи щодо забезпечення права дитини на виховання в сім’ї.

Саме тому, сьогодні, 7 травня, провели невідкладні відвідування сімей у селах нашоі громади щодо вжиття заходів до батькі у разі недотримання ними законодавства належного виховання дітей. Зустрічали по різному. Подекуди агресивно. Гості ми не бажані у таких родинах, що поробиш ? І йдемо туди без запрошення на відміну від благополучних сімей.Завдяки роботі фахівців вдалось повернути документи багатодітній сім’ї ,яка заборгувала за найману квартиру і лишила їх під заставу. Відвідали родину в якій дитина перебуває в державному закладі, а на вихідні і канікули приїздить «додому». Сім’я неблагополучна прибула до нас з Чуднівщини зараз ми нею опікуємся. Завдяки сигналам від сусідів, працівників шкіл маєм реагувати задля інтересів дітей .

За наслідками рейду складені відповідні акти обстежень умов проживання, батьків попереджено про притягнення до адміністративної відповідальності в разі неналежного виконання батьківських обов’язків. З етичних міркувань фото не має.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь