A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська громада
Житомирська область, Бердичівський район

Професійність, людяність та привітність наших медичних працівників

Дата: 02.06.2021 10:04
Кількість переглядів: 545

 

 

На зображенні може бути: 1 особа, окуляри та у приміщенні На зображенні може бути: 1 особа та у приміщенні

На зображенні може бути: 1 особа, sitting, у приміщенні та лікарня На зображенні може бути: 1 особа та у приміщенні

На зображенні може бути: у приміщенні На зображенні може бути: меблі та у приміщенні

На зображенні може бути: у приміщенні Фото без опису

Фото без опису

Професійність, людяність та привітність наших медичних працівників, комфортні умови перебування у новозбудованій амбулаторії, відсутність поборів та всіляких додаткових платежів у нашому Центрі первинної медико-санітарної допомоги розповідають не лише жителі Семенівської громади, а й мешканці суміжних громад Бердичівського району, які підписали з нашими сімейними лікарями відповідні декларації.

«25» березня 2021 року на території Семенівської громади було розпочато процес імунізації від коронавірусної хвороби COVID-19. Активна комунікаційна кампанія нашого Центру первинної медико-санітарної допомоги дозволила у найкоротші строки повністю використати отриману вакцину та зробити щеплення 340 жителям, що складає близько 6,5% від загальної чисельності населення Семенівської громади (5200 осіб). При цьому кількість вакцинованих від COVID-19 у Житомирській області ледь перевищує 3%.

Вакцинація — це єдиний ефективний спосіб захистити себе від коронавірусної хвороби. Тому, впроваджуючи з початку травня 2021 року за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» Проект «Об'єднуйся, допомагай – марно час не витрачай!», нами було прийнято рішення, що одним з ключових напрямків діяльності в рамках Проекту варто передбачити створення просвітницького штабу з протидії COVID-19. Це дозволить підвищити поінформованість населення щодо профілактики захворювань, перших дій під час захворювання та позитивного налаштування на вакцинацію. Саме завдяки партнерству з Центром первинної медико-санітарної допомоги Семенівської сільської ради просвітницький штаб з протидії COVID-19 проводить свою діяльність.

??Нагадаємо, що для зручності громадян та оперативного отримання інформації в рамках Проєкту створено спеціальну лінію для консультацій за номером телефону: 093 51 51 551.

?Також нагадуємо контакти наших лікарів: Глушкова Світлана Іванівна, головний лікар ПМСД - 098-928776; Слюсар Юрій Володимирович, сімейний лікар - 096-6249707; Глушков Дмитро Дмитрович, педіатр - 098-3736447.

????Окрім того, Семенівська сільська рада запрошує небайдужих громадян до співпраці! Консультації та додаткову інформацію можна отримати в адміністративному приміщенні за адресою: с. Семенівка, вул. Героїв Майдану, буд. 4.

ULEAD з Європою / ULEAD with Europe

https://www.facebook.com/ULEADwithEurope/

#ULEAD #децентралізація #decentralisation


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь