A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська громада
Житомирська область, Бердичівський район

Купувати електроенергію та газ для бізнесу легко разом із ТОВ «Житомиргаз Збут»

Дата: 13.08.2021 17:41
Кількість переглядів: 274

Купувати електроенергію та газ для бізнесу легко разом із ТОВ «Житомиргаз Збут»

 

Розвивати власний бізнес простіше, коли постачанням енергоресурсів займається надійна компанія. ТОВ «Житомиргаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ», пропонує для малого та середнього підприємництва, а також для бюджетних установ, зручну пакетну пропозицію – електроенергія + газ.

 

Компанія вже стабільно постачає електроенергію понад 1000 клієнтам-підприємцям, які високо оцінюють переваги такої співпраці. Персональний менеджер ТОВ «Житомиргаз Збут» завжди на зв’язку та консультує з усіх питань. Фахівець оперативно формує рахунки та акти виконаних робіт із обох видів постачання (електроенергії та газу), дозамовить за потреби більші об’єми та внесе зміни у договір.

 

«Головні наші переваги – коригування об’ємів протягом місяця, відсутність штрафів за небаланси, зручні умови оплати. Окрім того, нещодавно ми запровадили новий зручний формат – оплата за розподіл електроенергії через постачальника. Таким чином клієнти економлять час та ресурси, оскільки вирішують всі питання тільки з менеджером свого постачальника замість двох компаній – оператора розподілу та постачальника@, – наголошує директор ТОВ «Житомиргаз Збут» Олена Благодарська.

 

Серед переваг роботи ТОВ «Житомиргаз Збут» із корпоративними клієнтами та бюджетними організаціями спеціалісти відділу продажів юридичним особам називають:

  • індивідуальний підхід до формування ціни;
  • відсутність штрафів за небаланси по групі Б;
  • пакетна пропозиція (природний газ + електроенергія), що передбачає обслуговування клієнта одним персональним менеджером, який вестиме обидва напрями та консультуватиме з усіх питань, які виникатимуть;
  • оперативне формування менеджером компанії рахунків та актів виконаних робіт з обох видів постачання, оперативне укладання нових договорів або внесення змін у діючі.

 

Обравши постачальником ТОВ «Житомиргаз Збут», ви можете зручно, прозоро та надійно отримувати електроенергію та газ для потреб власного бізнесу. Для цього потрібно лише залишити заявку у зручний для вас спосіб:

 

  • на сайті zt.gaszbut.com.ua/business;
  • у відділенні ТВІЙ ГАЗЗБУТ (адреса тут);
  • зателефонувавши до менеджера (067) 512 24 32.

 

ТОВ «Житомиргаз Збут» нагадує клієнтам – юрособам та бюджетним організаціям, що купувати пакетом газ та електроенергію вигідно та зручно. Консультації можна отримати за телефоном: (067) 512 24 32.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь