A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська громада
Житомирська область, Бердичівський район

День Незалежності України в Семенівській громаді

Дата: 22.08.2021 19:45
Кількість переглядів: 1083

 

Фото без опису Фото без опису

На зображенні може бути: 9 людей, люди стоять та на відкритому повітрі На зображенні може бути: 3 людини, люди стоять та на відкритому повітрі

На зображенні може бути: 6 людей, люди стоять, на відкритому повітрі та текст «H мед роботи односельчанина речаний ипово- добролюбова BIKTOPA олександровича 88 мед травневий 3 акацею allo ???» На зображенні може бути: 4 людини, люди стоять та на відкритому повітрі

Молодь, яка народилася і зростала в незалежній Україні та не знала бар’єрів радянського часу, сьогодні задає нові тренди життя, ламає стереотипи, береже традиції та формує нові запити.

?? Це – Покоління Незалежності.

???????? Цікаво, що сьогодні проголошення Незалежності України підтримали б 80% українців, а найвищий рівень підтримки Незалежності України саме серед покоління, яке народилося після 1991 року (87%).

***

???????? Україна багато років виборювала своє право на незалежність. В часи холодної війни, особливо після вбивства Степана Бандери, українська діаспора на Заході спонсорувала святкові заходи до події «День незалежності України», що відзначався закордонними українцями 22 січня — в річницю Акта Злуки УНР і ЗУНР у соборну Україну.

???????? "20" лютого 1992 року, зважаючи на волю українського народу та його одвічне прагнення до незалежності, підтверджуючи історичну вагомість прийняття Акта проголошення незалежності України 24 серпня 1991 року Верховна Рада України постановила вважати день 24 серпня Днем незалежності України і щорічно відзначати його як державне загальнонародне свято України.

???????? Згодом, "23" серпня 2004 року на вшанування багатовікової історії українського державотворення, державної символіки незалежної України та з метою виховання поваги громадян до державних символів України було установлено День Державного Прапора України, який відзначається щорічно 23 серпня.

***

???????? Тож будьмо незалежними! Плекаймо в собі відданість Батьківщині та підтримуймо справжніх патріотів, які не словом, а ділом шанують український синьо-жовтий стяг. Не галасливими обіцянками, а своєю тихою працею роблять Україну дійсно незалежною державою!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь