A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська громада
Житомирська область, Бердичівський район

Сьогодні – Міжнародний день сім’ї

Дата: 15.05.2022 09:36
Кількість переглядів: 660

 

Немає опису світлини.

Сьогодні – Міжнародний день сім’ї. Звісно, хотілося б відзначати його не так. Адже сім’я не для війни, а для миру. Не для смертельного ризику, а для щастя й життя.

Але безжальна російська війна завдає удару не просто по країні, а конкретно по мільйонах чиїхось маленьких всесвітів, щодня руйнуючи, ранячи, роз’єднуючи.

Історія кожної нашої сім’ї зараз – це історія болю, тривог, надії. Скільки їх нині розділено: хтось воює, хтось рятує. Між кимось – фронти й навіть країни. Хтось зміг пережити окупацію і став ще сильнішим. Хтось за два місяці став родиною у спільному сховищі. Хтось втратив рідних, але не перестав піклуватися про чужих.

Та навіть у цей складний час в Україні створюються нові сім’ї! Понад 20 тисяч шлюбів укладено за час війни! Це весільні щасливі фото на тлі руйнувань та в стінах лікарень. Бо родина – тендітна й надміцна конструкція водночас. Вона подолає все й на все піде заради порятунку найдорожчих.

Зараз уся країна стала однією родиною. Ті, хто прихищають, рятують і захищають, – усі ми сім’я. Отже, сьогодні наш день. Іще один день, на який ми ближчі до перемоги миру – для наших власних сімей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь