Семенівська громада
Житомирська область, Бердичівський район

Проєкт рішення виконавчого комітету №5 «Про організацію благоустрою та санітарної очистки  населених пунктів»

Кількість переглядів: 66
Скликання: 8 скликання
Сесія: 8
Тип документу: Проєкт рішення виконавчого комітету
Дата: 26.04.2022
Номер документу: 5
Назва документу: Про організацію благоустрою та санітарної очистки  населених пунктів
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.04 МБ)

 

 

Україна

СЕМЕНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

ПРОЄКТ РІШЕННЯ

 

від  квітня 2022 р.                                                                      №      

 

Про організацію благоустрою

та санітарної очистки  населених пунктів

 

          Відповідно до підпункту 7 пункту «а» власні повноваження статті 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», рішення сесії Семенівської ради від 17.12.2019 р. № 774 «Про затвердження Програми економічного і соціального  розвитку  Семенівської сільської  ради на 2020 -2022 роки» зі змінами, розпорядження Кабінету Міністрів України від 31 березня 2010 р. N 777-р  «Деякі питання проведення щорічної акції  "За чисте довкілля" та дня благоустрою територій населених пунктів», з метою належної підготовки населених пунктів Семенівської сільської ради до весняно – літнього сезону, поліпшення стану довкілля у громаді, естетичного та санітарного стану прибудинкових територій і об’єктів масового  перебування та відпочинку населення, проведення робіт із благоустрою, в рамках щорічної акції «За чисте довкілля», виконком сільської ради

 

ВИРІШИВ:

1.Організувати проведення на території Семенівської сільської ради з 27 квітня по 27 травня 2022 року щорічну акцію з благоустрою та санітарної очистки території населених пунктів громади, крім територій, де проходять бойові дії.

2.Старостам Семенівської сільської ради,  комунальному підприємству                                           «Семенівське-2021», комунальному некомерційному підприємству «Центр                                первинної  медико-санітарної  допомоги» забезпечити:

– приведення в належний санітарний стан територій об’єктів комунальної власності,                              пам’ятників, обелісків, кладовищ;

– ліквідацію стихійних сміттєзвалищ, приведення до належного санітарного стану                                                            діючих сміттєзвалищ та прилеглих до них територій;

– завершення роботи по очистці обочин доріг, тротуарів, кюветів;

– проведення ремонту та фарбування дитячих ігрових, спортивних майданчиків,                                                         (за потребою);

– інше ( відповідно до потреб території).

  1. До участі в санітарній очистці та благоустрою території     громади залучити                                                            підприємства, установи і організації незалежно від форм власності.
  2. Керівникам підприємств, установ, організацій, закладів дошкільної та                                            загальної  середньої освіти, власникам, орендарям торгових та побутових                                                 об’єктів, приватним підприємцям, мешканцям індивідуального сектору                                          забезпечити:

– приведення у належний санітарний стан та постійне прибирання прилеглих                                            до об’єктів  територій;

– очищення від сміття, приведення у належний стан тротуарів, узбіч автомобільних                                        доріг  у межах володінь особистих господарств.

5. Членам виконавчого комітету, керівникам підприємств, установ, організацій                                                              активізувати організаційну та роз’яснювальну роботу по проведенню робіт по                                  благоустрою сіл, вулиць та територій прилеглих до особистих домоволодінь                                            громадян.

 

6.Уповноваженим особам на складання протоколів про адміністративні                                         правопорушення здійснювати контроль за виконанням робіт та подавати на                                       розгляд адмінкомісії при виконкомі  сільської ради протоколи                                                       про порушення Правил благоустрою відповідно до ст. 152 кодексу                                                                        «Про адміністративні   правопорушення України».

7.Інформацію Про хід виконання заходів з благоустрою та санітарної очистки                                     території  населених пунктів Семенівської сільської територіальної громади надати до  20 травня 2022р.  департаменту регіонального розвитку територій Житомирської обласної  військової адміністрації.

8.Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника сільського                                       голови з питань діяльності виконавчих органів Ігоря Андрійчука.

 

 

 

Сільський голова                                         Наталія СЕМЕНЮК


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь