A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська громада
Житомирська область, Бердичівський район

Проєкт рішення виконавчого комітету №2 «Про надання суду подання органу опіки та піклування щодо доцільності призначення  опікуна»

Кількість переглядів: 66
Скликання: 8 скликання
Сесія: 11
Тип документу: Проєкт рішення виконавчого комітету
Дата: 21.06.2022
Номер документу: 2
Назва документу: Про надання суду подання органу опіки та піклування щодо доцільності призначення  опікуна
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.04 МБ)

 

Україна

СЕМЕНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ  

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

                                          ВИКОНАВЧИЙ   КОМІТЕТ

  

ПРОЄКТ       Р І Ш Е Н Н Я

 

від  21 червня 2022 р.                                                             №

 

Про надання суду подання органу опіки та піклування

щодо доцільності призначення  опікуна

 

У відповідності з пп. 4 п.’’б’’, ч.1 ст. 34, ст.40,59  Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», керуючись ст. 55,56,60,62,63,67-74 Цивільного кодексу України, Правил опіки та піклування, затверджених наказом Державного комітету України у справах сім’ї та молоді, Міністерства освіти України, Міністерства охорони здоров’я України, Міністерства праці та соціальної політики України від 26.05.1999р. №34/166/131/88, зареєстрованих в Міністерстві юстиції Ураїни 17.06.1999р. №387/3680, враховуючи протокол засідання опікунської ради  щодо призначення  опікуном жительку с. Кикишівка, провул. Ватутіна, 8, Маньковську Наталію Григорівну над її донькою Суріковою Тетяною Олександрівною у випадку визнання Бердичівським міськрайонним судом її недієздатною, виконком сільської ради

 

В И Р І Ш И В :

      1.Надати Бердичівському міськрайонному суду подання щодо доцільності призначення Маньковську Н.Г., 1959 р.н., опікуном над її донькою Суріковою Т. О.,  1994 р.н., у випадку визнання Бердичівським міськрайонним судом її недієздатною згідно з додатком.

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Ігоря Андрійчука.

 

 

Секретар ради                                                                Олена ГОРТОВЛЮК

 

 

 

 

Додаток

до рішення                                                                                                                        виконкому сільської ради

від 21.06.2022 р. №               

ПОДАННЯ

про можливість призначення опікуном гр.Маньковську Наталію Григорівну у випадку визнання Бердичівським міськрайонним судом недієздатною  Сурікову Тетяну Олександрівну

          На адресу Семенівської сільської ради надійшла ухвала Бердичівського міськрайонного суду про відкриття провадження у справі від _____ №_____ за заявою Маньковської Наталії Григорівни, жительки с.Кикишівка Бердичівського р-ну, провул.Ватутіна, 8 про визнання фізичної особи недієздатною та надання висновку опікунської ради про можливість призначення її опікуном над донькою Суріковою Тетяною Олександрівною в разі визнання  її Бердичівським міськрайонним судом недієздатною.

Також додано довідка МСЕК №243364 про інвалідність І підгрупа-А, довідка про склад сім’ї, заключення лікаря психіатра, копії паспортів, висновок ЛКК №150 Сурікової Т.О., висновок про стан здоровя Маньковської Н.Г. - за станом здоров’я опікуном бути може.

Було проведено обстеження матеріально-побутових умов проживання Сурікової Т.О., в результаті якого було встановлено наступне: Сурікова Т.О. не здатна самостійно ходити, пересувається в інвалідному візку,  мовлення не виразне, потребує постійного стороннього догляду, не може розуміти значення своїх дій та не може керувати ними. Маньковська Н.Г. проживає за адресою: провул.Ватутіна, 8, с.Кикишівка Бердичівського р-ну Житомирської області. Проживає у будинку сина як співвласник, наймач. Будинок площею 61 кв.м., складається з однієї кімнати, кухні, коридора. Побутове приладдя в наявності, все облаштовано меблями. Будинок глиняний, обкладений цеглою, пічне опалення, балонний газ. Умови та  засоби для повноцінного проживання створені.

Дане питання слухалось на засіданні опікунської ради виконавчого комітету Семенівської сільської ради  21.06.2022  р.

Згідно ч.3 ст.237 ЦПК України, орган опіки та піклування виконавчого комітету Семенівської сільської ради вважає, що Маньковська Наталія Гиигорівна може бути призначена опікуном  над донькою Суріковою Тетяною Олександрівною, у випадку визнання Бердичівським міськрайонним судом її недієздатною.

Секретар ради                                                      Олена ГОРТОВЛЮК


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь