Семенівська громада
Житомирська область, Бердичівський район

Проєкт рішення виконавчого комітету №9 «Про надання дозволу на здійснення правочину щодо житлового будинку, в якому зареєстровані малолітні діти  Безродна А.С., Лисак Д.О.»

Кількість переглядів: 112
Скликання: 8 скликання
Сесія: 12
Тип документу: Проєкт рішення виконавчого комітету
Дата: 22.07.2022
Номер документу: 9
Назва документу: Про надання дозволу на здійснення правочину щодо житлового будинку, в якому зареєстровані малолітні діти  Безродна А.С., Лисак Д.О.
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.03 МБ)

Україна

СЕМЕНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

  ПРОЕКТ РІШЕННЯ

 

від   липня 2022 р.                                                                           №

 

Про надання дозволу на здійснення правочину щодо

житлового будинку, в якому зареєстровані малолітні діти

 Безродна А.С., Лисак Д.О.

 

       Розглянувши  заяву Ковзун Антоніни Іванівни  до органу опіки та піклування  про надання дозволу на укладення договору дарування будинку, розташованого за  адресою: Семенівка, вул..Каштанова, буд.24, який належить їй на підставі договору купівлі- продажу житлового будинку з відстроченням платежу від 29 квітня 2013 р. №434, з Безродною Тетяною Вікторівною, в будинку зареєстровані малолітні діти – Безродна Анна Сергіївна, 26.03.2011 р.н. та Лисак Дмитро Олександрович, 02.07.2021 р.н.., які і надалі будуть зареєстровані в цьому будинку, їх права при здійсненні даного правочину порушені не будуть, керуючись ст.  34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ст.17 Закону України «Про  охорону дитинства», ст.12 Закону України «Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей», Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення порядку надання органами опіки та піклування дозволів на вчинення правочинів щодо нерухомого майна дітей», ст. 177 Сімейного кодексу України, виконком сільської ради

ВИРІШИВ:

  1. Дозволити Ковзун Антоніні Іванівні, 1960 року народження, жительці смт. Вакуленчук, укласти договір дарування належаного їй на підставі  договору купівлі- продажу житлового будинку з відстроченням платежу від 29 квітня 2013 р. №434, розташованого за адресою: с.Семенівка , вул..Каштанова, буд.24, з Безродною Тетяною Вікторівною.

 

  1. Взяти до відома інформацію про те, що в результаті здійснення правочину з житлом діти Безродна Анна Сергіівна, 26.03.2011 р.н. та Лисак Дмитро Олександрович, 02.07.2021 р.н., будуть мати право на користування житловою площею за адресою: с.Семенівка , вул..Каштанова, буд.24.

 

  1. Рекомендувати заявниці Ковзун А.І. здійснити правочин з житлом протягом трьох місяців та надати органу опіки та піклування – виконкому Семенівської сільської ради копію договору дарування.

 

  1. Контроль за виконанням  рішення  покласти на заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Ігоря Андрійчука

 

 

 

 

Сільський голова                                                      Наталія СЕМЕНЮК

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь