Семенівська громада
Житомирська область, Бердичівський район

Проєкт рішення сесії №21 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою  щодо відведення  земельних ділянок у постійне користування комунальному підприємству «Семенівське-2021» для обслуговування артезіанських свердловин»

Кількість переглядів: 98
Скликання: 8 скликання 2023 року
Сесія: 28
Тип документу: Проєкт рішення сесії
Дата: 28.11.2023
Номер документу: 21
Назва документу: Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою  щодо відведення  земельних ділянок у постійне користування комунальному підприємству «Семенівське-2021» для обслуговування артезіанських свердловин
Прикріплені файли:

Україна

СЕМЕНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ  

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

ПРОЄКТ    РІШЕННЯ

 

 Двадцять восьма сесія                                                      ΙІ скликання

 

від               2023 р.                                                              №

 

Про надання дозволу на розроблення

проекту землеустрою  щодо відведення 

земельних ділянок у постійне користування

комунальному підприємству «Семенівське-2021»

для обслуговування артезіанських свердловин

 

        Відповідно до ст. 26  Закону   України « Про місцеве  самоврядування  в Україні», ст.ст.19, 20, 25, 50  Закону України «Про землеустрій», ст.ст. 12, 83, 92, 122, 123, 125, 126 та п.24 Розділу Х “Перехідних  Положень” Земельного  кодексу України, розглянувши лист-клопотання комунального підприємства «Семенівське-2021» та матеріали, що обґрунтовують розмір та площу земельної ділянки на постійній комісії з питань земельних відносин будівництва та екології, сільська рада                               

ВИРІШИЛА:

1.Надати дозвіл  комунальному підприємству «Семенівське-2021» на розроблення  проекту  землеустрою   щодо відведення  земельної ділянки у постійне користування, орієнтовною площею 0,0900га, цільове призначення «Для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури(виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, очищення та розподілення води)»  (код КВЦПЗ 11.04) з метою обслуговування артезіанських свердловин, за рахунок земель запасу,  яка розташована  на території Семенівської сільської ради за межами населеного пункту с. Великі Гадомці  Бердичівського району  Житомирської області.

2.Надати дозвіл  комунальному підприємству «Семенівське-2021» на розроблення  проекту  землеустрою   щодо відведення  земельної ділянки у постійне користування, орієнтовною площею 0,0900га, цільове призначення «Для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд технічної інфраструктури(виробництва та розподілення газу, постачання пари та гарячої води, очищення та розподілення води)»  (код КВЦПЗ 11.04) з метою обслуговування артезіанських свердловин, за рахунок земель запасу,  яка розташована  на території Семенівської сільської ради за межами населеного пункту с. Терехове  Бердичівського району  Житомирської області.

3.Погоджений у визначеному законодавством порядку проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки подати на розгляд та затвердження сесії.

4.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію         сільської ради з  питань земельних відносин, будівництва та екології.

 

         Сільський голова                                                     Наталія СЕМЕНЮК

 

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь