Семенівська громада
Житомирська область, Бердичівський район

Проєкт рішення сесії №36 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою  щодо відведення  земельних ділянок під кладовища у постійне користування комунальному підприємству «Семенівське-2021»»

Кількість переглядів: 5
Скликання: 8 скликання 2024 року
Сесія: 31
Тип документу: Проєкт рішення сесії
Дата: 19.04.2024
Номер документу: 36
Назва документу: Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою  щодо відведення  земельних ділянок під кладовища у постійне користування комунальному підприємству «Семенівське-2021»
Прикріплені файли:

Україна

СЕМЕНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ  

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

                                              ПРОЄКТ    Р І Ш Е Н Н Я

 

 Тридцять перша сесія                                                    ΙІ скликання

 

від                             2024 р.                                                                     №

 

Про надання дозволу на розроблення

проекту землеустрою  щодо відведення 

земельних ділянок під кладовища у постійне

користування комунальному підприємству

«Семенівське-2021»

 

        Відповідно до ст. 26,33  Закону   України « Про місцеве  самоврядування  в Україні»,ст.23 Закону України «Про поховання та похоронну справу», ст.ст. 8, 19, 22, 25, 50  Закону України «Про землеустрій», ст.ст. 12, 20, 92, 122, 123,134  Земельного  кодексу України, Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин», "Про Державний земельний кадастр", Закону України "Про регулювання містобудівної діяльності", розглянувши на постійній комісії з питань земельних відносин будівництва та екології  заяву комунального підприємства «Семенівське-2021» та матеріали, що обґрунтовують розміри та площі земельних ділянок, сільська рада                               

ВИРІШИЛА:

1. Надати дозвіл  на розроблення  проекту  землеустрою   щодо відведення  земельної ділянки орієнтовною площею 2,1000 га., під існуючим кладовищем, цільове призначення «Земельні ділянки загального користування відведені під місця поховання» (07.09) з подальшою передачею у постійне користування комунальному підприємству «Семенівське-2021», за рахунок земель комунальної власності « Землі запасу» (16.00), яка розташована  на території Семенівської сільської ради за межами населеного пункту с. Іванківці  Бердичівського району  Житомирської області.

 

2. Надати дозвіл  на розроблення  проекту  землеустрою   щодо відведення  земельної ділянки орієнтовною площею 1,9000 га., під існуючим кладовищем, цільове призначення «Земельні ділянки загального користування відведені під місця поховання» (07.09) з подальшою передачею у постійне користування комунальному підприємству «Семенівське-2021», за рахунок земель комунальної власності « Землі запасу» (16.00), яка розташована  на території Семенівської сільської ради за межами населеного пункту с. Великі Низгірці  Бердичівського району  Житомирської області.

 

          3. Надати дозвіл  на розроблення  проекту  землеустрою   щодо відведення  земельної ділянки орієнтовною площею 2,5000 га., під існуючим кладовищем, цільове призначення «Земельні ділянки загального користування відведені під місця поховання» (07.09) з подальшою передачею у постійне користування комунальному підприємству «Семенівське-2021», із земель житлової та громадської забудови, яка розташована на території с. Терехове  Бердичівського району  Житомирської області.

 

          4. Надати дозвіл  на розроблення  проекту  землеустрою   щодо відведення  земельної ділянки орієнтовною площею 2,0000 га., під існуючим кладовищем, цільове призначення «Земельні ділянки загального користування відведені під місця поховання» (07.09) з подальшою передачею у постійне користування комунальному підприємству «Семенівське-2021», із земель житлової та громадської забудови, яка розташована на території с. Хажин  Бердичівського району  Житомирської області.

 

           5. Надати дозвіл  на розроблення  проекту  землеустрою   щодо відведення  земельної ділянки орієнтовною площею 2,5000 га., під існуючим кладовищем, цільове призначення «Земельні ділянки загального користування відведені під місця поховання» (07.09) з подальшою передачею у постійне користування комунальному підприємству «Семенівське-2021», із земель житлової та громадської забудови, яка розташована на території с. Садки  Бердичівського району  Житомирської області.

           6. Надати дозвіл  на розроблення  проекту  землеустрою   щодо відведення  земельної ділянки орієнтовною площею 1,1000 га., під існуючим кладовищем, цільове призначення «Земельні ділянки загального користування відведені під місця поховання» (07.09) з подальшою передачею у постійне користування комунальному підприємству «Семенівське-2021», із земель житлової та громадської забудови, яка розташована на території с. Красівка  Бердичівського району  Житомирської області.

 

          7. Надати дозвіл  на розроблення  проекту  землеустрою   щодо відведення  земельної ділянки орієнтовною площею 1,1000 га., під існуючим кладовищем, цільове призначення «Земельні ділянки загального користування відведені під місця поховання» (07.09) з подальшою передачею у постійне користування комунальному підприємству «Семенівське-2021», із земель житлової та громадської забудови, яка розташована на території с. Закутинці  Бердичівського району  Житомирської області.

 

8. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію сільської ради з  питань земельних відносин, будівництва та екології.

 

        

 

 

 

Сільський голова                                                     Наталія СЕМЕНЮК

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь