Семенівська громада
Житомирська область, Бердичівський район

Проєкт рішення сесії №10 «Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам»

Кількість переглядів: 238
Скликання: 7 скликання
Сесія: 37
Тип документу: Проєкт рішення сесії
Дата: 12.03.2020
Номер документу: 10
Назва документу: Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) громадянам
Прикріплені файли:
  1. Проєкт рішення (0.04 МБ)

 

 

 

Україна

СЕМЕНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ  

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

П Р О Є К Т     Р І Ш Е Н Н Я

 

Тридцять сьома сесія                                                            VΙΙ скликання

 

від __квітня 2020 року                                                         № ____

 

Про  надання  дозволу на розроблення

технічної документації із землеустрою

щодо встановлення меж земельних ділянок

в натурі (на місцевості) громадянам

 

                  Відповідно  до  ст.26 Закону України «Про  місцеве  самоврядування в  Україні», ст.ст.8, 19, 25, 55 Закону України «Про  землеустрій», ст.ст.12, 96, 116, 118, 121, 122 Земельного  кодексу  України,  розглянувши  заяви  громадян   та  додані  документи, сільська рада

 

ВИРІШИЛА:

1.  Надати  громадянину  Марківському Володимиру Олександровичу  дозвіл  на розроблення технічної документації  із землеустрою  щодо встановлення (відновлення)  меж  земельної  ділянки в натурі (на місцевості)  орієнтовною   площею  0,2500 га. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  (на якій  розташовано  об’єкт  нерухомого  майна (будівля), що є  його  власністю) із земель  житлової та громадської  забудови  за адресою: с. Семенівка вул. Каштанова, 34, Бердичівського району,  Житомирської області.

2.  Надати  громадянці  Знаменщиковій Ганні Василівні дозвіл  на розроблення технічної документації  із землеустрою  щодо встановлення (відновлення)  меж  земельної  ділянки в натурі (на місцевості)  орієнтовною   площею  0,2500 га. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  (на якій  розташовано  об’єкт  нерухомого  майна (будівля), що є  її  власністю) із земель  житлової та громадської  забудови  за адресою: с. Терехове вул. Огурцова, 32, Бердичівського району,  Житомирської області.

 

3. Надати  громадянину Андрійчуку  Ігорю Анатолійовичу  дозвіл на розроблення технічної документації  із землеустрою  щодо встановлення(відновлення)  меж  земельної  ділянки в натурі (на місцевості)  орієнтовною   площею  0,2500 га. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  (на якій  розташовано  об’єкт  нерухомого  майна (будівля), що є  його  власністю) із земель  житлової та громадської  забудови  за адресою:  с. Великі  Низгірці вул. Бердичівська,120, Бердичівського району,  Житомирської області.

4. Надати  громадянці  Богуславській Марії Петрівні дозвіл на розроблення технічної документації  із землеустрою  щодо встановлення(відновлення)  меж  земельної  ділянки в натурі (на місцевості)  орієнтовною   площею  0,2500 га. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  (на якій  розташовано  об’єкт  нерухомого  майна (будівля), що є  її  власністю) із земель  житлової та громадської  забудови  за адресою:  с. Дубівка вул. Героїв  України,5, Бердичівського району,  Житомирської області.

5. Надати  громадянам  Глобі Олександру Миколайовичу та Глобі Юрію Миколайовичу  дозвіл на розроблення технічної документації  із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж  земельної  ділянки в натурі (на місцевості), що посвідчує спільну сумісну власність   орієнтовною   площею  0,2500 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  (на якій  розташовано  об’єкт  нерухомого  майна(будівля), що є їх власністю) із земель  житлової та громадської  забудови  за адресою:  с. Сингаївка   вул. Свята Гора,10, Бердичівського району Житомирської області.

6.  Надати  громадянину  Михнюку Валентину Павловичу  дозвіл  на розроблення технічної документації  із землеустрою  щодо встановлення (відновлення)  меж  земельної  ділянки в натурі (на місцевості)  орієнтовною   площею  0,2500 га. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  (на якій  розташовано  об’єкт  нерухомого  майна (будівля), що є  його  власністю) із земель  житлової та громадської  забудови  за адресою: с. Хажин, вул. Садиба,15а, Бердичівського району,  Житомирської області.

7.  Надати  громадянину  Петренку Віталію Анатолійовичу  дозвіл  на розроблення технічної документації  із землеустрою  щодо встановлення (відновлення)  меж  земельної  ділянки в натурі (на місцевості)  орієнтовною   площею  0,2400 га. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  (на якій  розташовано  об’єкт  нерухомого  майна (будівля), що є  його  власністю) із земель  житлової та громадської  забудови  за адресою: с. Іванківці, вул.Гагаріна, 8, Бердичівського району,  Житомирської області.

8.  Надати  громадянці  Горофянюк Любові Володимирівні дозвіл  на розроблення технічної документації  із землеустрою  щодо встановлення (відновлення)  меж  земельної  ділянки в натурі (на місцевості)  орієнтовною   площею  0,1200 га. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  (на якій  розташовано  об’єкт  нерухомого  майна (будівля), що є  її  власністю) із земель  житлової та громадської  забудови  за адресою: с.Семенівка, вул. Молодіжна, 10, Бердичівського району,  Житомирської області.

9.  Надати  громадянці  Комар Наталії Володимирівні дозвіл  на розроблення технічної документації  із землеустрою  щодо встановлення (відновлення)  меж  земельної  ділянки в натурі (на місцевості)  орієнтовною   площею  0,0500 га. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  (на якій  розташовано  об’єкт  нерухомого  майна (будівля), що є  її  власністю) із земель  житлової та громадської  забудови  за адресою: с.Семенівка, вул. Молодіжна, буд.11, кв.1 Бердичівського району,  Житомирської області.

10.  Надати  громадянці  Знаменщиковій Ганні Миколаївні дозвіл  на розроблення технічної документації  із землеустрою  щодо встановлення (відновлення)  меж  земельної  ділянки в натурі (на місцевості)  орієнтовною   площею  0,2500 га. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  (на якій  розташовано  об’єкт  нерухомого  майна (будівля), що є  її  власністю) із земель  житлової та громадської  забудови  за адресою: с.Терехове, вул. Огурцова, 33, Бердичівського району,  Житомирської області.

11.  Надати  громадянину  Пікулю Анатолію Станіславовичу  дозвіл  на розроблення технічної документації  із землеустрою  щодо встановлення (відновлення)  меж  земельної  ділянки в натурі (на місцевості)  орієнтовною   площею  0,2500 га. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  (на якій  розташовано  об’єкт  нерухомого  майна (будівля), що є  його  власністю) із земель  житлової та громадської  забудови  за адресою: с. Іванківці, вул.Шкільна, 24, Бердичівського району,  Житомирської області.

12.  Надати  громадянину  Каліщуку Петру Анатолійовичу  дозвіл  на розроблення технічної документації  із землеустрою  щодо встановлення (відновлення)  меж  земельної  ділянки в натурі (на місцевості)  орієнтовною   площею  0,2500 га. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  (на якій  розташовано  об’єкт  нерухомого  майна (будівля), що є  його  власністю) із земель  житлової та громадської  забудови  за адресою: с. Семенівка, вул. Урожайна,53А, Бердичівського району,  Житомирської області.                                                                                                    
13. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію сільської ради з
 питань земельних відносин, будівництва та екології.                               
  Сільський голова                                                                  Н.В.Семенюк

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь