Семенівська громада
Житомирська область, Бердичівський район

Проєкт рішення сесії №48 «Про внесення змін до рішення сільської ради від 24.12.2020 р.  № 80 «Про затвердження Програми «Турбота» по поліпшенню соціального захисту громадян Семенівської сільської ради на 2021-2025 роки»»

Кількість переглядів: 135
Скликання: 8 скликання
Сесія: 5
Тип документу: Проєкт рішення сесії
Дата: 08.04.2021
Номер документу: 48
Назва документу: Про внесення змін до рішення сільської ради від 24.12.2020 р.  № 80 «Про затвердження Програми «Турбота» по поліпшенню соціального захисту громадян Семенівської сільської ради на 2021-2025 роки»
Прикріплені файли:

 

Україна

СЕМЕНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ  

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

П Р О Є К Т  Р І Ш Е Н Н Я

 

П’ята сесія                                                                                 VIІΙ скликання

 

від 08 квітня 2021 р.                                                                  № ____

 

 

Про внесення змін до рішення

сільської ради від 24.12.2020 р.  № 80

«Про затвердження Програми «Турбота»

по поліпшенню соціального захисту

громадян Семенівської сільської ради

на 2021-2025 роки»

                                                            

            З метою забезпечення безоплатного зубопротезування учасникам бойових дій, учасника АТО та ООС, керуючись ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», сільська рада

ВИРІШИЛА:

 

          1. Внести зміни до рішення сільської ради від 24.12.2020 р. № 80 «Про затвердження Програми «Турбота» по поліпшенню соціального захисту  громадян Семенівської сільської ради на 2021-2025 роки», а саме:

1.1. Розділ VI «Основні завдання, заходи та результативні показники Програми» доповнити реченням наступного змісту – Додаток № 5 «Порядок відшкодування витрат за зубопротезування учасників бойових дій, учасників АТО та ООС, які зареєстровані на території Семенівської сільської ради».

2. Доповнити Програму «Турбота» по поліпшенню соціального захисту  громадян Семенівської сільської ради на 2021-2025 роки Додатком № 5 «Порядок відшкодування витрат за зубопротезування учасників бойових дій, учасників АТО та ООС, які зареєстровані на території Семенівської сільської ради».

          3. Затвердити зміни до Програму «Турбота» по поліпшенню соціального захисту  громадян Семенівської сільської ради на 2021-2025 роки (зі змінами).

4. Всі інші розділи залишити без змін.

          5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійні комісії сільської ради.

 

Сільський голова                                                               Наталія СЕМЕНЮК

 

 

 

 

                                                                               Додаток № 5 до Програми «Турбота»

                                                                       по поліпшенню соціального

захисту громадян

             Семенівської сільської ради

                                                                                           на 2021-2025 роки

 

Порядок відшкодування витрат за зубопротезування

учасників бойових дій, учасників АТО та ООС, які зареєстровані на території Семенівської сільської ради

І. Загальні положення

          1.1. Цей порядок визначає єдиний механізм відшкодування витрат за зубопротезування учасників бойових дій, учасників АТО та ООС, які зареєстровані на території Семенівської сільської ради, за рахунок коштів сільського бюджету.

1.2. Загальна сума відшкодування витрат за зубопротезування учасників бойових дій, учасників АТО та ООС, які зареєстровані на території Семенівської сільської ради, визначається кошторисними призначеннями на відповідний рік за рахунок коштів сільського бюджету.

1.3. Для розгляду питання про відшкодування витрат за зубопротезування учасників бойових дій, учасників АТО та ООС, які зареєстровані на території Семенівської сільської ради, надаються слідуючі документи:

- особиста заява;

- копія довідки про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (не подається фізичними особами, які через свої релігійні переконання відмовляються від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків і мають відмітку у паспорті);

- копія паспорта (1, 2, 11 сторінки);

- посвідчення учасника бойових дій або документ, що засвідчує участь в антитерористичній операції, операції об'єднаних сил;                                                                                             

- копія свідоцтва про шлюб (при потребі);

- виписка/заключення від лікаря.

1.4. Відшкодування витрат проводиться на підставі договору про порядок відшкодування витрат за зубопротезування учасників бойових дій, учасників АТО та ООС, які зареєстровані на території Семенівської сільської ради, укладеного між КНП «Стоматологічної поліклініки Бердичівського району» Гришковецької селищної, Райгородоцької, Семенівської та Швайківської сільських рад  (далі – Виконавець) і Семенівською сільською радою, яка є головним розпорядником коштів, призначених для компенсації відшкодування витрат за зубопротезування учасників бойових дій, учасників АТО та ООС, які зареєстровані на території Семенівської сільської ради.

1.5. Розрахунок щодо вартості відшкодування витрат за зубопротезування учасників бойових дій, учасників АТО та ООС, які зареєстровані на території Семенівської сільської ради, здійснюється Виконавцем на підставі фактично наданих послуг.

1.6. Семенівська сільська рада на протязі 3-х робочих днів після отримання від Виконавця розрахунків щодо вартості наданих послуг по зубопротезуванню звіряє інформацію, яка вказана у розрахунках.

1.7. Семенівська сільська рада на підставі розрахунків КНП «Стоматологічної поліклініки Бердичівського району» Гришковецької селищної, Райгородоцької, Семенівської та Швайківської сільських рад щодо вартості послуг по зубопротезування учасників бойових дій, учасників АТО та ООС, які зареєстровані на території Семенівської сільської ради, забезпечує своєчасне перерахування сум відшкодування Виконавцю.

1.8.  Семенівська сільська рада бере бюджетні зобов’язання та здійснює відповідні видатки в межах бюджетних асигнувань.

1.9. КНП «Стоматологічної поліклініки Бердичівського району» Гришковецької селищної, Райгородоцької, Семенівської та Швайківської сільських рад несе повну відповідальність за надання послуг по зубопротезування учасників бойових дій, учасників АТО та ООС, які зареєстровані на території Семенівської сільської ради, та за достовірність поданих розрахунків.

 

 

  • сільської ради                                                Олена ГОРТОВЛЮК

 

 

 

 

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь