A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська громада
Житомирська область, Бердичівський район

Проєкт рішення сесії №20 «Про затвердження Порядку складання, затвердження та контролю виконання фінансового плану  комунального підприємства»

Кількість переглядів: 169
Скликання: 8 скликання
Сесія: 6
Тип документу: Проєкт рішення сесії
Дата: 26.05.2021
Номер документу: 20
Назва документу: Про затвердження Порядку складання, затвердження та контролю виконання фінансового плану  комунального підприємства
Прикріплені файли:

                                       

 

Україна

СЕМЕНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ  

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

   ПРОЕКТ  Р І Ш Е Н Н Я

 

Шоста сесія                                                                      VΙΙІ скликання

 

від  ____________2021 р.                                                     №          

 

Про затвердження Порядку складання,

затвердження та контролю

виконання фінансового плану

 комунального підприємства

 

Відповідно до статей 75, 78 Господарського кодексу України, наказу Міністерства економічного розвитку і торгівлі України від 02.03.2015 року № 205 «Про затвердження Порядку складання, затвердження та контролю виконання фінансового плану суб’єкта господарювання державного сектору економіки», з метою вдосконалення системи фінансового планування, підвищення ефективності роботи комунального підприємства «Семенівське»  Семенівської сільської ради,  керуючись ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», сільська рада

 

 

В И Р І Ш И Л А:

 

  1. Затвердити  Порядок  складання,  затвердження  та  контролю виконання фінансового плану комунального  підприємства (додається).

 

  1. Відповідальність за показники фінансового плану покласти на директора комунального підприємства «Семенівське»  Семенівської сільської ради.

 

3.Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію сільської ради з питань бюджету, комунальної власності та планування соціально-економічного розвитку.

 

 

 

Сільський голова                                                Наталія СЕМЕНЮК

 

 

 

 

 

 

                                           

 

 

 

Затверджено

 рішенням

Семенівської сільської ради

від   №

 

Порядок

складання, затвердження та контролю виконання фінансового плану комунального підприємства

«Семенівське»  Семенівської сільської ради

 

1. Даний Порядок визначає порядок складання, затвердження та контролю виконання фінансового плану комунального  підприємства: «Семенівське» Семенівської сільської ради”  (далі Підприємства).

2. Під час складання фінансового плану, звіту про його виконання та підготовки пояснювальної записки підприємства використовують рекомендації зазначені в наказі Міністерства економічного розвитку і торгівлі України від 02.03.2015 року № 205 «Про затвердження Порядку складання, затвердження та контролю виконання фінансового плану суб’єкта господарювання державного сектору економіки».

Проект  фінансового плану Підприємства складається за формою, яка має  враховувати показники додатку 1 вищевказаного наказу на наступний фінансовий рік в обсягах, що відповідають розміру та специфіці діяльності . Проект Фінансового плану  та пояснювальна записка до нього  в довільній формі, яка сформована виходячи з статутних цілей та завдань Підприємства, подається керівником Підприємств до Семенівської сільської ради (далі Засновник) у трьох примірниках у паперовому вигляді щорічно до 01 червня,  що передує плановому.

3. Засновник проводить аналіз проекту фінансового плану Підприємств на предмет відповідності законодавству України та інтересам громади.  Після проведення аналізу Засновник приймає рішення щодо погодження чи повернення проекту фінансового плану підприємства на доопрацювання з детальним обґрунтуванням відмови згідно з чинним законодавством. Про прийняте рішення Засновник повідомляє керівника Підприємств у письмовій формі протягом п`яти робочих днів з моменту отримання проекту фінансового плану Підприємства. У разі повернення проекту фінансового плану Підприємства керівник забезпечує його доопрацювання, враховуючи зауваження, та подає його на повторне погодження протягом 3-х робочих днів.

4. Розроблений проект фінансового плану Підприємства розглядається та затверджується рішенням сесії сільської ради не пізніше 01 вересня року, який передує плановому.

5. Зміни до затвердженого фінансового плану підприємства можуть вноситися щомісячно у плановому році розпорядженням голови сільської ради, що підлягає затвердженню  на сесії сільської ради. Зміни до фінансового плану підприємства не можуть уноситись у періоди, за якими минув строк звітування.

Проект змін до фінансового плану Підприємства, з пояснювальною запискою про причини таких змін, Підприємство готує і подає Засновнику не пізніше 25 числа місяця, коли виникла нагальна потреба в змінах за процедурою, передбаченою п.3 Порядку. На фінансовому плані проставляється відмітка “Зміни”.

6. Контроль за своєчасним складанням фінансового плану Підприємства, а також за виконанням показників, затвердженого фінансового плану Підприємства, здійснює керівник Підприємства. 

7. Керівник Підприємства подає до Засновника звіт про виконання фінансового плану Підприємства за формою, яка має  враховувати показники додатку 3 наказу Міністерства економічного розвитку і торгівлі України від 02.03.2015 року № 205 «Про затвердження Порядку складання, затвердження та контролю виконання фінансового плану суб’єкта господарювання державного сектору економіки» в обсягах , що відповідають розміру та специфіці діяльності, у терміни:

7.1. За звітний рік – до 1 березня року, який настає за звітним періодом.

7.2. За звітні квартали поточного року – до 31 травня, 31 серпня та 30 листопада кожного року. 

8. Річний звіт  про виконання фінансового плану керівник Підприємства звітує про його виконання на засіданні профільної комісії та сесії сільської ради. За результатами звіту Керівника голова сільської ради  затверджує звіт про виконання фінансового плану Підприємства.

9. Затверджений фінансовий план Підприємства зі змінами  та звіти про його виконання керівник публікує  на сайті Семенівської сільської   ради.

 

 

 

Секретар ради                                               Олена ГОРТОВЛЮК

 

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь