Семенівська громада
Житомирська область, Бердичівський район

Проєкт рішення виконавчого комітету №10 «Про розгляд стану справ в сім’ях Семенівської громади»

Кількість переглядів: 85
Скликання: 8 скликання
Сесія: 16
Тип документу: Проєкт рішення виконавчого комітету
Дата: 19.08.2021
Номер документу: 10
Назва документу: Про розгляд стану справ в сім’ях Семенівської громади
Прикріплені файли:
  1. Проєкт рішення (0.03 МБ)

 

УКРАЇНА

СЕМЕНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

 

П Р О Е К Т   Р І Ш Е Н Н Я

 

від ___ серпня 2021 р.                                                      №____

 

Про розгляд стану справ

в сім’ях Семенівської громади

 

На засіданні комісії з питань захисту прав дитини Семенівської сільської ради 10 серпня 2021 року розглянуто питання справ в сім’ях Панчук Галини Василівни, 1984 р.н. , яка проживає за адресою: с. Терехове, вул. Зарічна, буд.52 та Масан Тетяни Олександрівни, 1985 р.н., яка проживає за адресою: с. Красівка, вул. Корольова, 20 та прийнято рішення рекомендувати завідувачу ЦНСП Носовій Т.М. поставити на облік вказані сім’ї як такі, що потрапили у складні життєві обставини та розпочати їх соціальний супровід.

Фахівцями із соціальної роботи Чумак О.В. та Апатовою Є.І. вивчено ситуації у сім’ях, відвідано родини за місцем проживання, проведено бесіди з членами родини, про що складені  відповідні акти обстеження умов проживання та виявлено наступне:

  • сім’я Панчук Галини Василівни, 1984 р.н., проживає за адресою с. Терехове, вул. Зарічна, буд.52.  Сімя уже  перебувала на обліку у ЦНСП як така, що опинилася у складних життєвих обставинах. З 2017 року по лютий 2020 року здійснювався соціальний супровід сімї і, у звязку з покращенням життєвих обставин, припинено супроводження рішенням виконавчого комітету № 23 від 20.02.2020 року.

Проте, починаючи з липня 2021 року надходили неодноразові повідомлення про погіршення ситуації і впродовж двох місяців (липень-червень) сім’я перебувала під наглядом фахівців з соціальної роботи, служби у справах дітей, працівників відділення ювенальної превенції Бердичівського районного відділу національної поліції. Здійснено три виїзди в сім’ю, складено відповідні акти. 10 серпня на засіданні комісії з питань захисту прав дітей розглянуто питання вказаної сім’ї і надано рекомендацію відновити соціальний супровід сім’ї Панчук Галини Василівни, 1984 р.н. (копія протоколу № 2 від 10.08.2021 року додається). 

Панчук Г.В. разом з чоловіком Андрощуком Русланом Михайловичем (1979 р.н.) виховують трьох неповнолітніх дітей: Андрощука Олександра Руслановича (2005 р.н.), Андрощука Вадима Руслановича (2009 р.н.) та Андрощук Марію Русланівну (2018 р.н.). Сім’я веде усамітнений спосіб життя, батьки дітей не працюють, їх рідко бачать на вулиці. Помешкання не відповідає санітарним нормам, діти і дорослі члени сім’ї мають неохайний зовнішній вигляд. Вважаю доречним відновити соціальний супровід сімї Панчук Г.В. і поставити на облік як таку, що опинилася у складних життєвих обставинах.

- сім’я Масан Тетяни Олександрівни, 1985 р.н., проживає за адресою: с. Красівка, вул. Корольова, буд.20. Масан Т.О. виховує неповнолітнього сина Масана Олександра Олексійовича, 2004 р.н.

20 вересня 2020 року Масан О.О. скоїв кримінальне правопорушення і, відповідно до вироку Бердичівського міськрайонного суду Житомирської області від 30.04.2021 року, визнаний винуватим. Наразі Масан Олександр перебуає на обліку у відділенні ювенальної превенції Бердичівського районного відділу національної поліції та у службі у справах дітей Семенівської сільської ради.

Враховуючи вищевказане, виникає потреба у здійсненні соціального супровіду сім’ї Масан Т.О. і постановки її на облік як таку, що опинилася у складних життєвих обставинах

На виконання п.17 постанови Кабінету Міністрів України від 01.06.2020 року «Про забезпечення соціального захисту дітей, які перебувають в складних життєвих обставинах», на підставі зібраної інформації щодо стану справ у сім’ях Панчук Г.В. та Масан Т.О., виконком сільської ради

В И Р І Ш И В:

  1. Поставити  сім’ї Панчук Галини  Василівни та Масан Тетяни Олександрівни на облік у Центр надання  соціальних послуг Семенівської сільської ради, як такі, що опинились в складних життєвих обставинах.

 

  1. Фахівцям із соціальної роботи Чумак О. В. та Апатовій Є.І. розпочати соціальний супровід сімей.

 

  1. Організацію цього розпорядження та контроль покласти на завідувача Центру надання соціальних послуг Носову Т.М.

 

Сільський голова                                                                   Наталія СЕМЕНЮК

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь