Семенівська громада
Житомирська область, Бердичівський район

Оголошення про конкурс

Дата: 24.03.2017 12:41
Кількість переглядів: 690

О Г О Л О Ш Е Н Н Я

 

Виконком Семенівської сільської ради

оголошує конкурс на заміщення вакантних посад посадових осіб

місцевого самоврядування:

-Начальник відділу  з питань економіки та розвитку інфраструктури

Вимоги до кандидата: громадянство України, вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста. Стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування чи державній службі на посаді головного спеціаліста чи в інших сферах управління  не менше 3 років, вільне володіння державною мовою та персональним комп’ютером.

 

-Головний спеціаліст відділу  з питань економіки та розвитку інфраструктури 

Вимоги до кандидатів: громадянство України, вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста;  стаж роботи  за фахом на службі в органах місцевого самоврядування або державній службі не менше 1 року чи стаж роботи за фахом в інших сферах управління не менше 3 років; вільне володіння державною мовою та персональним комп’ютером.

 

 - Головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту:

Вимоги до кандидатів: громадянство України,  освіта вища, педагогічна, юридична ,  або економічна  за  освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліст або магістр, вільне володіння державною мовою, знання трудового законодавства, законодавства  у сфері  освіти,  володіння комп'ютером, знання сучасних інформаційних технологій, вміння працювати з комп’ютерними програмами; стаж роботи за фахом на  службі в органах місцевого самоврядування  не менше 2-х  років, або стаж роботи за фахом в загальноосвітніх навчальних закладах  або інших сферах –  не менше 5-ти років.

- Спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту:

Вимоги до кандидатів: громадянство України,  освіта вища, педагогічна , або за спеціальностями «Фізична культура», «Практична психологія, «Соціальна педагогіка»,   за  освітньо-кваліфікаційним рівнем  бакалавр, спеціаліст або магістр, вільне володіння державною мовою, знання законодавства у сфері освіти, фізичної культури і спорту, молодіжної політики, володіння сучасними комп’ютерними технологіями.

 

 

_________________________________________________________________

 

 

При проведенні конкурсу здійснюється іспит кандидатів на заміщення вакантних посад.

Особи, які відповідають вимогам і бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії такі документи:

  • заяву про участь в конкурсі ;
  • заповнену особову картку /форма П-2ДС/ з відповідними додатками;
  • дві фотокартки розміром 4 х 6 см;
  • копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;
  • копію документа, який посвідчує особу;
  • копію військового квитка (для військовослужбовців або військово-зобов’язаних).

 

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за минулий рік, у порядку, визначеному Законом України «Про запобігання корупції», шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції (nazk.gov.ua).

 

Інформація щодо конкретних функціональних обов’язків та умов оплати праці надається Відділом організаційно-кадрової, правової роботи та з питань діловодства сільської ради додатково. Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня оголошення про проведення конкурсу за адресою: с.Іванківці, вул. Стадіонна,1 , тел.: 6-81-31.Останній день приймання документів  24 квітня 2017 року до 18.00 год.

 

ПЕРЕЛІК  ПИТАНЬ на перевірку знання Конституції України, Законів України “Про службу в органах місцевого самоврядування”, “Про запобігання корупції ” та “Про місцеве самоврядування в Україні”.

 

      

 

 

 

 

 

 

      

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь