A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська громада
Житомирська область, Бердичівський район

10 серпня 2018 року в адмінбудівлі села Іванківці відбулась зустріч молоді Семенівської громади з предаставником Житомирського центру місцевого самоврядування Дмитром Клименком.

Дата: 10.08.2018 16:10
Кількість переглядів: 605

Сьогодні, 10 серпня 2018 року в адмінбудівлі села Іванківці відбулась зустріч молоді Семенівської громади з предаставником Житомирського центру місцевого самоврядування Дмитром Клименком. Метою зустрічі було з»ясувати потреби підлітків та молоді нашої громади, їх погляд на власне майбутнє та їх бачення комфортного середовища для молодих людей у нашій ОТГ. У зустрічі взяли участь учні усіх шкіл громади, представники педагогічних колективів, Семенівський сільський голова Наталія Семенюк, небайдужі та причетні до проблем дітей та молоді працівники сільської ради.

Вільного простору для молоді, де можна отримати нові знання, підтримку чи проявити свій потенціал сьогодні обмаль, особливо у сільській місцевості. Саме у селі Іванківці в приміщенні колишньої бібліотеки планується відкриття першого в громаді Молодіжного центру.

Будівля бібліотеки потребує ремонту, але вже за короткий час її можна використовувати за призначенням, і паралельно шукати кошти на модернізацію. Це дасть можливість відвідувати гуртки та займатись цікавими справами усім разом в рідному селі, а не їздити заради цього в місто.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь