A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська громада
Житомирська область, Бердичівський район

Рятувальники попереджають про небезпеку тонкої криги!

Дата: 01.02.2021 15:57
Кількість переглядів: 425

Рятувальники попереджають про небезпеку тонкої криги!

Упродовж першого місяця 2021 року на водних об'єктах України загинуло більше 50 людей. Рятувальники щодня працюють над попередженням виникнення надзвичайних ситуацій, пов’язаних із загибеллю людей на водоймах: проводять превентивну роботу з населенням, навчають громадян алгоритму дій у разі потрапляння під кригу. При цьому, для тих, хто знехтує застереженнями надзвичайників, вихід на кригу може обернутися трагедією!

Через постійно мінливу температуру, на річках та озерах району утворюється нестійкий крижаний покрив, який становить особливу небезпеку для всіх відвідувачів водойм. Про це громадянам щоразу нагадують рятувальники під час щоденної профілактичної роботи. Однак, навіть невтішна статистика щодо смертності на водоймах взимку не відлякує безстрашних рибалок.

Так, з початку року рятувальники  зафіксували вже 62 випадки загибелі на водних об'єктах країни. Саме тому, з метою попередження нещасних випадків, рятувальники по всій країні щодня  закликають громадян не виходити на ненадійну кригу.

Зокрема, профілактична робота постійно триває на території міста та району, під час якої фахівці Служби порятунку «лякають» громадян можливими наслідками байдужого ставлення до застережень рятувальників.

Загалом, подібні превентивні заходи проходять на всій території Житомирської області і будуть тривати і надалі, щоб запобігти численним трагедіям на водоймах у зимовий період.

Шановні громадяни!

Бердичівський міськрайонний відділ Управління ДСНС України закликає вас не виходити на ненадійну кригу і застерегти від цього своїх дітей.

Завзятим рибалкам також слід зважати на те, що зимова ловля риби потребує особливо суворого дотримання правил безпеки при знаходженні на льоду.

Пам'ятайте, що необдумана та необережна поведінка може коштувати життя!

Головний інспектор Бердичівського МРВ

Управління ДСНС України у

Житомирській області

Пилипчук В. О.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь