A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська громада
Житомирська область, Бердичівський район

ОГОЛОШЕННЯ про початок формування конкурсної комісії для проведення конкурсу

Дата: 01.06.2021 14:33
Кількість переглядів: 366

 

 

Фото без опису

ОГОЛОШЕННЯ

про початок формування конкурсної комісії для проведення конкурсу на зайняття посади директора Комунального некомерційного підприємства «Центральна районна лікарня Бердичівського району» Гришковецької селищної, Райгородоцької, Семенівської та Швайківської сільських рад

     

        Семенівська сільська рада Бердичівського району Житомирської області оголошує про початок формування  конкурсної комісії для проведення конкурсу на зайняття посади  директора Комунального некомерційного підприємства «Центральна районна лікарня Бердичівського району» Гришковецької селищної, Райгородоцької, Семенівської та Швайківської сільських рад.

 

        Відповідно до Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоровя, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2017 року №1094, до складу конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади керівника комунального закладу охорони здоров’я входять шість-дев’ять осіб у рівній кількості:

 - представники органу управління;

 - представники трудового колективу відповідного закладу, обрані на загальних зборах трудового колективу;

 - представники галузевих професійних спілок, громадських об’єднань у сфері охорони здоров’я відповідного функціонального спрямування та/або у сфері запобігання корупції і антикорупційної діяльності (за умови реєстрації таких громадських об’єднань не менш як за два роки до дати рішення про проведення конкурсу) та/або незалежні експерти у сфері охорони здоров’я.

        Галузеві професійні спілки, громадські об’єднання у сфері охорони здоров’я відповідного функціонального спрямування та/або у сфері запобігання корупції і антикорупційної діяльності подають по чотири кандидатури органу управління, який визначає представників до складу конкурсної комісії з таких кандидатур та/або з переліку незалежних експертів у сфері охорони здоров’я у кількості, рівній кількості представників органу управління. 

 

         Пропозиції, оформлені належним чином (протокол зборів трудового колективу, протокол засідання професійної спілки, протокол засідання громадського об’єднання), просимо надати протягом 15-ти днів з моменту оприлюднення оголошення до Семенівської сільської ради Бердичівського району Житомирської області (13372, Житомирська обл., Бердичівський р-н., с.Семенівка, вул. Героїв Майдану, 4), пн-пт., з 08.00 год. до 17.00 год..

 

Підстава: Рішення шостої сесії VIII скликання Семенівської сільської ради Бердичівського району Житомирської області № 241 від 26.05.2021 «Про проведення конкурсу».

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь