Семенівська громада
Житомирська область, Бердичівський район

Тренінг на тему: "Допомагаємо зупинити коронавірус у Семенівській громаді. Розвінчуємо міфи"

Дата: 11.06.2021 14:06
Кількість переглядів: 382

 

На зображенні може бути: 8 людей, люди стоять та у приміщенні На зображенні може бути: 6 людей, люди стоять, люди сидять та у приміщенні

На зображенні може бути: 4 людини, дитина, люди стоять, люди сидять та у приміщенні На зображенні може бути: 2 людини, люди стоять та у приміщенні

На сьогоднішній день Семенівська громада змогла провакцинувати від COVID-19 вдвічі більше людей ніж в середньому по Житомирській області. Наразі вакцина використана повністю. Все це стало можливим завдяки злагодженій комунікації, яка є однією з сильних сторін нашої громади. Проте, ми немаємо наміру зупинятись на досягнутому та прагнемо збільшити кількість провакцинованих осіб.

Саме тому, сьогодні провели тренінг на тему: "Допомагаємо зупинити коронавірус у Семенівській громаді. Розвінчуємо міфи". В рамках якого разом з представниками культури, соціальної сфери, старостами та молоддю: відпрацювали алгоритм дій після отримання дзвінка на спеціальну лінію для консультацій (вакцинація); провели огляд наявних в Україні вакцин та порядок проведення вакцинації; розвінчували міфи про вакцинацію; з'ясовували вплив соціальних мереж на формування суспільної думки; визначали перелік заходів задля підвищення поінформованості населення через канали комунікації; ознайомлювались з правилами інформаційної гігієни; з'ясовували ставлення населення до різних джерел інформації.

Захід відбувся за підтримки Програми ULEAD з Європою / ULEAD with Europe та Проекту «Об'єднуйся, допомагай – марно час не витрачай!», оскільки Семенівською громадою було прийнято рішення, що одним з ключових напрямків діяльності в рамках Проекту варто передбачити створення просвітницького штабу з протидії COVID-19. Це дозволить підвищити поінформованість населення щодо профілактики захворювань, перших дій під час захворювання та позитивного налаштування на вакцинацію.

??Нагадаємо, що вакцинація — це єдиний ефективний спосіб захистити себе від коронавірусної хвороби. Для зручності громадян та оперативного отримання інформації в рамках Проекту створено спеціальну лінію для консультацій за номером телефону: 093 51 51 551.

?Також нагадуємо контакти наших лікарів: Глушкова Світлана Іванівна, головний лікар ПМСД - 0989287767; Слюсар Юрій Володимирович, сімейний лікар - 0966249707; Глушков Дмитро Дмитрович, педіатр - 0983736447.

????Окрім того, бажаючі провакцинуватись можуть записатись в чергу завітавши безпосердньо до адміністративного приміщення за адресою: с. Семенівка, вул. Героїв Майдану, буд. 4.

#ULEAD #децентралізація #decentralisation


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь