Семенівська громада
Житомирська область, Бердичівський район

Чергова перемога Семенівської громади у відборі грантових заявок!

Дата: 26.06.2021 15:14
Кількість переглядів: 626

 

У конкурсі на посаду керівника ДФСУ переміг Сергій Верланов |  «Дебет-Кредит» - Бухгалтерські новини

 

Чергова перемога Семенівської громади у відборі грантових заявок! Нещодавно ми сповіщали, що у м. Житомир відбулася підсумкова зустріч навчальної складової проекту «Підтримка процесу децентралізації: розвиток компетенцій об’єднаних територіальних громад у сфері надання соціальних послуг», що фінансується програмою польського співробітництва з розвитку Міністерства закордонних справ Республіки Польща та за підтримки Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні.

????І говорили про те, що це лише закінчення навчальної складової, а далі буде найцікавіше! І ось це найцікавіше вже зовсім поруч: надійшли результати відбору «Фонду малих проєктів – Україна 2021 UA01», який був оголошений в рамках даної програми - 282 бали з можливих 300-сот! Найвищий результат по Житомирській області! Ми стали лідерами грантових перегонів!

????Це означає, що з серпня стартує нове запровадження в Семенівській громаді у сфері соціальних послуг: створення мобільної кризової служби з протидії домашнього насилля для забезпечення жителів своєчасною комплексною допомогою у випадках потрапляння у ситуацію агресії. Назва проекту говорить сама за себе: «Вчасно зреагуй – життя врятуй!»

????Щиро дякуємо за довіру та високу оцінку нашої проектної заявки Оцінювальній комісії в складі:

• Анастасія Чорногорська – координатор проєктів SolidarityFundPL

• Оксана Петруха – асистент проєктів SolidarityFundPL

• Лідія Євтушенко – державний експерт Директорату з питань розвитку місцевого самоврядування, територіальної організації влади та адміністративно-територіального устрою Міністерства розвитку громад та територій України.

????А також вдячність мотиватору даної ідеї – Наталії Семенюк (Наталія Семенюк), голові громади; Тетяні Носовій (Татьяна Носова) за професійність та активну життєву позицію; працівникам соціальної сфери Єлізаветі Апатовій (Elizabeth Apatova), Олені Рижко за підтримку під час розробки проекту і партнерам проекту – Бердичівському відділу національної поліції, Бердичівському місцевому центру безоплатної правової допомоги, Житомирському обласному центру соціальних служб.

????Сильніші разом!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь