A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська громада
Житомирська область, Бердичівський район

Дитячий садочок "Дзвіночок"

Дата: 16.09.2021 13:22
Кількість переглядів: 395

Фото без опису На зображенні може бути: 6 людей, дитина, люди сидять та у приміщенні

 

Дитячий садочок "Дзвіночок"

Серія дописів про дитячі садочки Семенівської громади продовжуються. Сьогодні розповімо про Семенівський ЗДО "Дзвіночок" у якому працює прекрасний колектив на чолі з завідувачкою Юля Нейкалюк. Загалом в числі згуртованої команди працюють 6 основних педагогічних та технічних працівників, а також 1 сумісник.

????Атмосфера садочку максимально наближена до домашньої, щоб створити затишок та комфорт впродовж всього дня перебування у навчальному закладі. Кожен працівник «Дзвіночку» віддає частинку своєї любові, щоб дитинка почувала себе як у родинному колі.

 

 

На зображенні може бути: 2 людини, дитина, люди сидять, люди стоять та у приміщенні На зображенні може бути: 3 людини, дитина, люди стоять та у приміщенні

Цьогоріч батьківський колектив зробив посильний внесок у покращення умов перебування їх діток в дитячому садочку: протягом липня було переклеєно шпалери, впродовж серпня було замінено кахель на стінах та підлозі у харчоблоці, а також розфарбовано стіни у їдальні. Окрім того, було замінено гардини у їдальні, груповій кімнаті та коридорі.

????Колектив навчального закладу висловлює вдячність підприємцям Семенівської громади, які організували допомогу на оновлення дитячого садочку: ТОВ «Факт» (Мамедов Мерза Закірович) за надання необхідних коштів для придбання кахелю на стіни харчоблоку, СФГ «Агро-Степ» (Волкова Марія Михайлівна) за виділення коштів на придбання кахелю для підлоги харчоблоку, ФОП Файдищук Людмилі за надання будівельних матеріалів, ФОП Іващук Тетяні за придбання кухонного приладдя.

????Команда Дзвіночка планує й в подальшому докладати максимальних зусиль, щоб вихованці були достатньо підготовлені до школи шляхом виховання самостійності, розвитку математичного мислення, а також творчих здібностей.

#щасливе_дитинство ?


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь