A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська громада
Житомирська область, Бердичівський район

У Житомирській ОДА відбулося вручення сертифікатів на виплату грошової компенсації на придбання житла для родин учасників бойових дій

Дата: 13.10.2021 15:34
Кількість переглядів: 1113

 

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису Фото без описуФото без опису

Шановні захисники і захисниці України! Дякуємо вам за відданість Україні та її народу! Нехай наша священна українська земля назавжди буде благословенною, вільною та незалежною!Бажаю вам і членам ваших родин міцного здоров’я на довгі роки, злагоди, добра і миру, успіхів у повсякденному житті????????????????????

Сьогодні напередодні Дня захисників й захисниць України у Житомирській ОДА відбулося вручення сертифікатів на виплату грошової компенсації на придбання житла для родин учасників бойових дій ,які мають на це першочергове право.

Приємно ,що серед 29 родин і наш ветеран Андрей Новарчук

Як сказав голова Житомирської ОДА Віталій Іванович Бунечко:

«Забезпечення житлом наших ветеранів, наших воїнів свідчить про те, що Держава піклується про своїх захисників. Відтепер їх очікують приємні клопоти, пов'язані з переїздом в нові квартири. Приємно, що прагнення Президента України, аби усі, хто захищає Батьківщину, мали впевненість у завтрашньому дні, втілюється у життя. Адже ті реформи, що відбуваються в Україні мають на меті зокрема й соціальний захист військовослужбовців.

З упевненістю можна сказати, що День захисників й захисниць України – це свято нескорених, бо наперекір усім випробуванням, дух українського народу не вдається зламати жодному з ворогів. Наші захисники - це люди, для яких поняття – честь, гідність, сила, витримка і відповідальність – не просто слова. Це люди, які готові не на словах, а на ділі повсякчас захищати свою родину й свою країну.

Кожного ранку ми прокидаємось з надією, що сьогодні все буде добре. З надією на мир, з надією на Вас. Дякуємо за ваш подвиг!»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь