Семенівська громада
Житомирська область, Бердичівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Для учнівської молоді 8 та 9 класів  в Семенівській ЗОШ відбувся виїзний профорієнтаційний захід

Для учнівської молоді 8 та 9 класів  в Семенівській ЗОШ відбувся виїзний профорієнтаційний захід

Для учнівської молоді 8 та 9 класів  в Семенівській ЗОШ відбувся виїзний профорієнтаційний захід. З  метою заходу було інформування молоді щодо вибору гідної професії, актуальної на ринку праці. Адже вибір професії – це друге народження людини. Правильно вибрати майбутню професію – значить вірно обрати свій життєвий шлях та бути успішним і щасливим.  Обґрунтований вибір професії передбачає врахування інтересів, нахилів і здібностей. Тому було проведено тестування за методиками Д. Голланда та Е. Клімова для визначення схильностей учнів до тієї чи іншої професійної спрямованості. Спеціалісти Бердичівського міського центру зайнятості Кулинич Ю.І. та Осаволюк Н.М. надали інформацію про навчальні заклади міста та району, ознайомили учнів про професії, яких потребує наш регіон, а також зі світом професій майбутнього.

09:54 26.04.2018

На тереторії Семенівської сільської ради відбувся прийом фахівцями Бердичівського міського центру зайнятості

На тереторії Семенівської сільської ради відбувся прийом фахівцями Бердичівського міського центру зайнятості

25 квітня відбувся виїзний прийом у Семенівській сільській раді З метою реалізації повноважень у сфері соціального захисту населення, у тому числі від безробіття на території Семенівської сільської ради фахівці Бердичівського міського центру зайнятості щомісяця проводять виїзні прийоми та надають інформаційні консультації сільським жителям, таким, що шукають роботу та роботодавцям, безпосередньо за місцем проживання чи здійснення підприємницької діяльності. Громадянам, котрі шукають роботу пропонуються варіанти працевлаштування, професійного навчання, участі у громадських чи тимчасових роботах, а при взаємодії з роботодавцями проводиться спільний пошук шляхів розвитку подальшої співпраці.

09:51 26.04.2018

День довкілля в Семенівській об'єднаній громаді

День довкілля в Семенівській об'єднаній громаді

День довкілля в Семенівській об'єднаній громаді 21.04.2018. Цього дня навіть погода сприяла проведенню прибирання Щоб прибрати та вивезти сміття було докладено багато зусиль. Протягом дня працівники старостинських округів, бухгалтерії ,відділу освіти,медицини, будинків культури, бібліотек, дитячих садків, шкіл провели грандіозний обсяг робіт.Стомлені,але з надією,що наша земля стане чистішою . Всі ми повинні розуміти, що обличчя місць, де ми живемо, залежить тільки від нас самих, від нашої поваги до самих себе і до свого рідного краю . Ціную вас всіх, бажаю добра і миру, здоров'я і благополуччя, віри у власні сили і успіхів у всіх починаннях

09:47 24.04.2018

Робота в ОТГ, або як реалізувати себе в громаді?

Робота в ОТГ, або як реалізувати себе в громаді?

18 квітня, у Житомирському державному університеті імені Івана Франка відбулась відкрита лекція Дмитра Клименка, радника з комунікації Житомирського ЦРМС та Дмитра Медушевського, заступника голови Довбиської ОТГ на тему «Практика, стажування та працевлаштування молоді в громадах». Близько 80 студентів із історичного, іноземної філології, філологічного, соціально-психологічного, педагогічного факультетів отримали інформацію про впровадження реформи децентралізації та можливості для молоді в існуючих громадах.

11:00 19.04.2018

Фестиваль дружин юних пожежних Семенівської ОТГ

Фестиваль дружин юних пожежних Семенівської ОТГ

Фестиваль дружин юних пожежних Семенівської ОТГ відбувся 12 квітня на базі Красівської школи. Переможцем стала команда Великонизгірецької школи, 2 місце посіла команда Красівської школи, 3 - Іванковецької школи. Усі команди - учасниці отримали піцу, переможці нагороджені дипломами. Дякуємо за активну участь головного інспектора Бердичівського міськрайонного відділу Державної служби надзвичайних ситуацій, підполковника Пилипчука В.О.

11:26 16.04.2018

Комунікація в колективі та електронні засоби комунікації

Комунікація в колективі та електронні засоби комунікації

Командна робота колективу громади та електронні засоби комунікації сьогодні відіграють надважливе значення у формуванні робочої атмосфери та чіткої системи циркуляції інформації у колективі. Секретарі рад ОТГ, виконкомів, діловоди, спеціалісти загальних відділів та помічники керівників сьогодні займались на тренінгу "Комунікація в колективі та електронні засоби комунікації" організованого Житомирським Центром розвитку місцевого самоврядування, створеного Програмою ULEAD з Європою / ULEAD with Europe та Мінрегіон. Дмитро Клименко та Inna Sugonyak працювали із фахівцями Житомирських ОТГ для напрацювання практичних порад у користування програмами, системами, які допомагають налагодити роботу з документами та колективом.

09:07 02.04.2018

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь