A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська громада
Житомирська область, Бердичівський район

Розпорядження №1 «Про заходи по проведенню санітарної  обробки території»

Кількість переглядів: 304
Скликання: 7 скликання
Сесія: 35
Тип документу: Розпорядження
Дата: 09.04.2020
Номер документу: 1
Назва документу: Про заходи по проведенню санітарної  обробки території
Прикріплені файли:
  1. Розпорядження №1 керівника робіт з ліквідації ННС (0.03 МБ)

Україна

СЕМЕНІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА

БЕРДИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ

ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСТІ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

керівника робіт з  ліквідації наслідків надзвичайної ситуації

 

від 04.04.2020 року                                                                              № 1

 

Про заходи по проведенню санітарної  обробки території

            Відповідно до статті 75 Кодексу цивільного захисту України, пункту 39 Положення про єдину державну систему цивільного захисту, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 09 січня 2014 р. № 11, на виконання п. 1 доручення Кабінету Міністрів України від 02.04.2020 № 14221/0/1-20, за результатами наради членів Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 2 квітня 2020 року, розпорядження керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації Житомирської області №11 від 02.04.2020 року, №12, №13 від 03 квітня 2020, розпорядження керівника робіт з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації Бердичівської районної державної адміністрації №5 від 03 квітня 2020  та з метою запобігання поширенню коронавірусної інфекції COVID-19 на території Семенівської сільської ради:

 

1.Вжити на території Семенівської сільської ради на встановлений Кабінетом Міністрів України період карантину  наступні заходи:

1.1.Керівникам всіх установ та організацій Семенівської  ОТГ, виконуючим обов’язки старост сіл з 4 квітня 2020 р. на постійній основі розпочати санітарну обробку автомобільних доріг комунальної власності та територій із залученням відповідної спеціалізованої техніки з метою запобігання поширенню на відповідній території гострої респіраторної хвороби COVID-19. Санітарну обробку здійснювати водою без додавання миючих або інших хімічних засобів.

1.2.Т.в.о. начальника відділу освіти, молоді та спорту (Колесник Л.М.), головному лікарю КНП ЦПМСД  (Глушкова С.І.) створити  резерв медичних дезінфікуючих засобів.

1.3. Головному лікарю КНП ЦПМСД  проводити оперативний розподіл засобів  індивідуального захисту, дезінфектантів та виробів медичного призначення та укласти угоду на утилізацію використаних медичних засобів  індивідуального захисту (маски, рукавички, захисні костюми, шприци),які утворилися  після контактів  із пацієнтами з підозрою або хворими на коронавірусну інфекцію з КНП «Обласний протитуберкульозний  диспансер» Житомирської обласної ради(на безоплатній основі).

2.Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на начальника Штабу з НС, заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Людмилу Колесник.

 

 

 

 

 

Керівник робіт з ліквідації

наслідків надзвичайної ситуації                                        Н.В. Семенюк


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь