A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська громада
Житомирська область, Бердичівський район

Оголошення про конкурс

Дата: 24.03.2017 12:41
Кількість переглядів: 645

О Г О Л О Ш Е Н Н Я

 

Виконком Семенівської сільської ради

оголошує конкурс на заміщення вакантних посад посадових осіб

місцевого самоврядування:

-Начальник відділу  з питань економіки та розвитку інфраструктури

Вимоги до кандидата: громадянство України, вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста. Стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування чи державній службі на посаді головного спеціаліста чи в інших сферах управління  не менше 3 років, вільне володіння державною мовою та персональним комп’ютером.

 

-Головний спеціаліст відділу  з питань економіки та розвитку інфраструктури 

Вимоги до кандидатів: громадянство України, вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста;  стаж роботи  за фахом на службі в органах місцевого самоврядування або державній службі не менше 1 року чи стаж роботи за фахом в інших сферах управління не менше 3 років; вільне володіння державною мовою та персональним комп’ютером.

 

 - Головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту:

Вимоги до кандидатів: громадянство України,  освіта вища, педагогічна, юридична ,  або економічна  за  освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліст або магістр, вільне володіння державною мовою, знання трудового законодавства, законодавства  у сфері  освіти,  володіння комп'ютером, знання сучасних інформаційних технологій, вміння працювати з комп’ютерними програмами; стаж роботи за фахом на  службі в органах місцевого самоврядування  не менше 2-х  років, або стаж роботи за фахом в загальноосвітніх навчальних закладах  або інших сферах –  не менше 5-ти років.

- Спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту:

Вимоги до кандидатів: громадянство України,  освіта вища, педагогічна , або за спеціальностями «Фізична культура», «Практична психологія, «Соціальна педагогіка»,   за  освітньо-кваліфікаційним рівнем  бакалавр, спеціаліст або магістр, вільне володіння державною мовою, знання законодавства у сфері освіти, фізичної культури і спорту, молодіжної політики, володіння сучасними комп’ютерними технологіями.

 

 

_________________________________________________________________

 

 

При проведенні конкурсу здійснюється іспит кандидатів на заміщення вакантних посад.

Особи, які відповідають вимогам і бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії такі документи:

  • заяву про участь в конкурсі ;
  • заповнену особову картку /форма П-2ДС/ з відповідними додатками;
  • дві фотокартки розміром 4 х 6 см;
  • копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня;
  • копію документа, який посвідчує особу;
  • копію військового квитка (для військовослужбовців або військово-зобов’язаних).

 

Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за минулий рік, у порядку, визначеному Законом України «Про запобігання корупції», шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції (nazk.gov.ua).

 

Інформація щодо конкретних функціональних обов’язків та умов оплати праці надається Відділом організаційно-кадрової, правової роботи та з питань діловодства сільської ради додатково. Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня оголошення про проведення конкурсу за адресою: с.Іванківці, вул. Стадіонна,1 , тел.: 6-81-31.Останній день приймання документів  24 квітня 2017 року до 18.00 год.

 

ПЕРЕЛІК  ПИТАНЬ на перевірку знання Конституції України, Законів України “Про службу в органах місцевого самоврядування”, “Про запобігання корупції ” та “Про місцеве самоврядування в Україні”.

 

      

 

 

 

 

 

 

      

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь