A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська громада
Житомирська область, Бердичівський район

Самоврядці Житомирщини приїхали на діалог із владою

Дата: 26.09.2018 09:13
Кількість переглядів: 845

У Тернополі Асоціація міст України проводить "День Діалогу з владою". Дводенний захід проходить в Українському домі «Перемога» в рамках проекту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС), який реалізує Асоціація міст України за підтримки USAID. Серед учасників, яких близько 400, – голови громад-членів АМУ, народні депутати України, міністри, представники урядових структур та парламенту, а також проектів міжнародної технічної допомоги – партнерів АМУ, експертного середовища.

Присутня там і делегація Житомирського РВ АМУ на чолі з головою регіонального відділення, Житомирським міським головою Сергієм Сухомлиним. Нашу область представляли виконавчий директор Житомирського РВ АМУ Тетяна Кухарська, Баранівський міський голова Анатолій Душко, Новоград-Волинський міський голова Віктор Весельський, Малинський міський голова Олексій Шостак, Ємільчинський селищний голова Сергій Волощук, Любарський селищний голова Володимир Герасимчук, Семенівський сільський голова Наталія Семенюк, Білокоровицький сільський голова Сергій Коцур, заступник Брониківського сільського голови Василь Осадчук та секретар Коростенської міської ради Володимир Вигівський. Присутні на заході і консультанти Офісу реформ у Житомирському РВ АМУ, які працюють в рамках проекту «ПУЛЬС».

У рамках «Дня Діалогу з владою» заходу відбулася урочиста церемонія підписання Меморандуму про наміри та взаєморозуміння між Асоціацією міст України та Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) в Україні.

Цьогорічний День Діалогу присвятили обговоренню результатів та викликів реформи місцевого самоврядування, бюджетного забезпечення територіальних громад, впровадження секторальних реформ, а також законодавчого забезпечення житлово-комунального господарства та містобудування.

Нагадаємо, що День Діалогу з владою – традиційний щорічний захід, що є майданчиком для обговорення питань та вироблення спільної позиції органів державної влади та Асоціації міст України щодо розвитку місцевого самоврядування, удосконалення законодавчої бази, розв’язання конкретних проблем забезпечення життєдіяльності територіальних громад.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь