A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська громада
Житомирська область, Бердичівський район

Красівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів імені Ц.Л. Посудевського Семенівської сільської ради Житомирської області крокує «Шляхом до Школи природи».

Дата: 20.10.2018 08:59
Кількість переглядів: 877

Красівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів імені Ц.Л. Посудевського Семенівської сільської ради Житомирської області крокує «Шляхом до Школи природи». Саме такий стратегічний план був ухвалений учнями, батьками та працівниками школи ранньою весною 2018 року. З 2018 по 2020 роки є ряд завдань, які нам слід вирішити задля досягнення своєї мети – створити сприятливе і творче середовище, яке надихає, допомагає осягнути цінність природних ресурсів та зрозуміти поняття «близькості до природи», як способу життя.
Ще зовсім нещодавно Красівська школа приймала гостей з Бердичева, Житомира і Коростеня, щоби продемонструвати перші здобутки на своєму шляху – журналісти з Житомирської області ознайомилися з екологічною стежкою урочища Чорні Лози та відкрили для себе таємницю Батьківського Дуба; взяли участь у майстер-класах з розпису пряників та виготовлення сувенірів; відвідали виставу аматорського дитячого лялькового театру «Рукавичка».
І, здавалося б, інформаційний вихор вляжеться, шкільне життя притихне, як туманний ранок вдумливої запізнілої осені… Та ні, тільки не з нами! Красівська школа - це місце для того, щоб відчути радість творення, тому сьогодні ми провели чудовий осінній ярмарок, де кожен учень спробував себе у ролі підприємця, продаючи свої власноруч виготовлені, звісно ж, що подекуди і не без допомоги батьків, смаколики. А опісля своєрідного базарування учні, батьки і вчителі вирушили виконати один із пунктів свого Шляху – посадити молодий родинний сад. 75 молодих міцних саджанців яблунь та горіхів отримали не лише своє місце на мапі нового садка, а й прізвище. Тепер яблуням родин Рахмістрових, Кириць, Болотнюків, Лісовських, Золотунців та інших учасників сьогоденної акції приречено рости і приносити плоди багато років, як і тим сім’ям, які їх садили – процвітати і багатіти.
У чому ж наш секрет, спитаєте ви? Ми знайшли прогалину в сучасній школі. Усюди взаємовідносини будуються на рівні «учні – батьки - вчителі». А ми ж забули про Природу. Тепер ми повертаємося туди, звідки ми вийшли. Віримо, що це дасть нам змогу досягнути здавалося б простого на словах, але повірте, надскладного, як і для багатьох шкіл – Красівська школа - це місце для того, щоб вчитися і ділитися знаннями, бо щастя полягає в навчанні і в отриманні мудрості, знань і історій від інших.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь