A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська громада
Житомирська область, Бердичівський район

Виконавчий комітет Семенівської сільської ради оголошує конкурс!

Дата: 05.12.2018 14:22
Кількість переглядів: 496

Виконавчий комітет Семенівської сільської ради оголошує конкурс: - на  право оренди частини приміщення клубу для розміщення місць соціально-культурного, громадського та загального користування, який розташовано за адресою: с. Сингаївка, вул. Ватутіна, 1б. Площа частини клубу складає 167,6 кв.м., експертна оціночна вартість складає 190343 грн.00 коп., стартовий розмір орендної плати на один календарний місяць – 793 грн. 10 коп. Умовами оренди є: дотримання вимог технічної, екологічної експлуатації об’єкта, відшкодування витрат на оплату комунальних послуг, при необхідності виконувати певні види ремонтних робіт; - на право оренди гідротехнічних споруд, які розташовані за адресою: с. Сингаївка, вул. Свята Гора, 25 та с. Закутинці, вул.Садова,33. Оціночна вартість відповідно 7167, стартовий розмір орендної плати на один місяць – 89 грн.59 коп. та 14131 грн.00 коп, стартовий розмір орендної плати на один місяць – 176 грн. 64 коп. Умовами оренди є: дотримання вимог технічної, екологічної експлуатації об’єкта, запобігати його пошкодженню, псуванню.

      

Для участі у конкурсі необхідно подати : заяву  про  намір орендувати майно, пропозиції щодо виконання  умов конкурсу,  крім  розміру орендної плати,  пропозиція стосовно якого вноситься  учасником конкурсу в день проведення конкурсу; інформацію про засоби зв'язку з ним; відомості про претендента на участь у конкурсі.

Пропозиції приймаються до 14 грудня 2018 року за адресою: с. Іванківці, вул. Стадіонна,1 або приміщення Бердичівської РДА каб.№ 54, тел.(04143)4-03-06.

Конкурс відбудеться 19 грудня 2018 року. 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь