A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська громада
Житомирська область, Бердичівський район

20.02.2019 року в селі Терехове відбувся публічний звіт сільського голови перед громадою.

Дата: 21.02.2019 14:39
Кількість переглядів: 572

20.02.2019 р. Село Терехове. Однією із демократичних норм визначених законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» є звіт сільського голови. З цієї нагоди на території Терехівського старостинському округу відбувся публічний звіт сільського голови перед громадою.
Мета публічного звіту - належне інформування жителів громади про підсумки діяльності, забезпечення належної прозорості та підзвітності.
З метою вирішення актуальних питань громади основні дії зосереджені на організації виконання завдань і заходів Програми соціально-економічного розвитку. Особлива увага приділялася питанням належного функціонування соціальної сфери, наповнення бюджету, а також надання допомоги учасникам АТО, ООС ,бойових дій ,хворим, зменшення споживання природного газу, енергозбереження, децентралізації, функціонування закладів охорони здоров’я і вирішення проблемних питань освіти. Разом з тим, представники громади звернулись з проханням вирішити питання надання медичних послуг на вторинному рівні оскільки вони вкрай незадоволені наданням медичних послуг Бердичівською районною лікарнею на яку рішенням Семенівської сільської ради передбачено 2 млн.751 тис.600 грн.
У 2019 році також доведеться докласти максимум зусиль, для того щоб вирішити ряд важливих завдань, які включені в програму соціально-економічного розвитку громади.
Я дякую жителям села Терехове і Кикишівки, депутатам сільської ради, всім, хто долучився до виконання завдань, які стояли перед нами, сподіваюсь і надалі на співпрацю, взаєморозуміння, адже мета в нас одна – покращення добробуту жителів нашої Семенівської ОТГ.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь