A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська громада
Житомирська область, Бердичівський район

Звіт сільського голови 03.03.2019 року в селі Семенівка

Дата: 04.03.2019 09:18
Кількість переглядів: 523

03.03.2019р. Село Семенівка. На розгляд винесено звіт сільського голови . Підсумовуючи результати роботи за 2017-2018 роки, насамперед хочу зазначити, що період був нелегкий. Впродовж цього часу всі ми разом – сільська рада та її виконавчий комітет, депутатський корпус, жителі громади, зробивши крок назустріч реформам та утворивши Семенівську об’єднану територіальну громаду, спрямовували зусилля на її становлення та розбудову, втілення у життя проектів та програм розвитку ОТГ, розв'язання назрілих, життєвих питань щодо покращення соціально-побутових умови жителів та інфраструктури сіл. У звітному періоді рада проводила свою роботу послідовно і конструктивно, виходячи із інтересів громади та визначених пріоритетів. Ми зробили тільки перші кроки, але те що нам вдалося зробити в пройденому році вселяє надію на краще. 
В межах повноважень визначених Конституцією та законами України, робота сільської ради, виконавчого комітету, депутатського корпусу була спрямована на реалізацію завдань, визначених Президентом України та Урядом, забезпечення інтересів громади у всіх сферах життя, наповнення бюджету, цільове та ефективне використання фінансових та матеріальних ресурсів, розширення співпраці з роботодавцями, закріплення досягнутих позитивних результатів, пошуку шляхів покращення роботи сільської ради.
Особисто я, як сільський голова, намагаюся побудувати злагоджену роботу виконкому, працівників сільської ради та депутатського корпусу. Чесність, відкритість, прозорість. Саме такими принципами ми керуємося у своїй роботі, бо для сільської ради, як органу місцевого самоврядування, вкрай важливими є не лише результати діяльності, а й обізнаність громадськості про роботу місцевої влади, її досягнення та основні проблеми, завоювання довіри до своєї діяльності і підтримки з боку громади для успішного виконання своїх функцій. 
Діяльність сільської ради у минулому році була визначена цільовими програмами соціальної, економічної та культурної сфер розвитку громади та спрямована на наповнення дохідної частини місцевого бюджету, забезпечення сталого розвитку сіл, покращення якості рівня життя жителів громади та формування безпечного середовища життєдіяльності населення, виконання завдань щодо безперебійної роботи закладів освіти, охорони здоров’я, забезпечення благоустрою та утримання доріг тощо. 
Ми живемо у період реформи децентралізації , перебрали повноваження міст обласного значення. 
Миру та порозуміння нам усім у Великій родині Семенівської сільської ради!

Фото без опису

Фото без опису

 

 

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь