A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська громада
Житомирська область, Бердичівський район

16.03.2019 село Іванківці. Звіт сільського голови перед громадою . 

Дата: 17.03.2019 12:11
Кількість переглядів: 639

16.03.2019 село Іванківці. Звіт сільського голови перед громадою . 
Минулий рік був непростим та сповненим несподіванок для всіх нас. Закриття безперспективної справи проти утворення громади. Резонансний позов МНС до школи. Зйомки телепередачі « Нові лідери» .Всі виклики продемонстрували нам, хто ми є і що можемо. Не зважаючи на всі труднощі, які супроводжували нас впродовж 2018 року завдяки цілеспрямованій спільній роботі ми довели ,що ми родина і з труднощами в змозі справитись власними силами. Так нам вдалося забезпечити нормальне функціонування освітніх закладів сільської ради, медицини, культури та покращити їх матеріально-технічний стан і інфраструктуру сільських населених пунктів та досягти певних позитивних результатів у забезпеченні життєдіяльності громади. 
Особливістю цього звітного періоду було не тільки те, що це другий рік нової каденції, а й те, що фактично з першого дня бюджетного і календарного 2017 року рада в статусі органу управління об’єднаної громади почала приймати нові повноваження у сфері освіти, культури, соціального захисту, розширення адміністративних меж та долучення до зони своїх повноважень і відповідальності сільських населених пунктів, які ввійшли до складу ОТГ в процесі об’єднання. Цей обсяг відповідальності розповсюдився практично на всі сфери життєдіяльності сільських населених пунктів ОТГ. Це мало значний влив на роботу виконавчого комітету, зміні функцій та розподілу обов’язків не тільки новостворених відділів та новоприйнятих працівників, а й на працівників, які працюють не один рік. З формуванням нових відділів, створенням центру соціальних послуг не було жодного з працівників кому б не довелося опановувати нові функції, навчатися та знаходити нові підходи до виконання завдань.
Зрозуміло, що в цій ситуації легко не було нікому. Тому просимо з розумінням віднестися до всіх тих недоліків, які виникали інколи в нашій роботі. Злагодженій роботі Семенівської сільської ради не сприяло і чинне законодавство України і відсутність реальної підтримки галузевих структур виконавчої влади, перш за все районного рівня. Саме тому, в цих умовах ми найбільше потребували і розраховували на розуміння та підтримку членів виконкому і депутатів. За цей рік були різні ситуації в нашій роботі і ми вдячні всім, хто був з нами і критикуючи конструктивно розумів та прагнув підтримати. Сподіваємося, що кожен з нас виніс свій урок за цей рік роботи і життя. Але ми повинні бути свідомі того, що той, хто йде першим і постійно прагне кращого та змін, не зможе повністю уникнути помилок та працювати ідеально. А у зв’язку з тим, що у нас попереду ще багато планів і завдань, і сподіваємся – можливостей, які дає нам децентралізація і реформа, нам необхідно консолідувати зусилля всіх нас на вирішення проблем та розвиток Семенівської громади.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь