A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська громада
Житомирська область, Бердичівський район

У селі Дубівка на «Козацькому полі» Семенівської ОТГ відбувся ІІ фестиваль «Козацької пісні».

Дата: 14.10.2019 09:18
Кількість переглядів: 438

Саме цієї сонячної днини, під відкритим небом у селі Дубівка на «Козацькому полі» Семенівської ОТГ відбувся ІІ фестиваль «Козацької пісні».
14 жовтня в Україні, в день святої Покрови Пресвятої Богородиці, відзначається День захисника України водночас з Днем Українського козацтва. Свято Покрови – найбільше свято для козаків, а козак – душа співоча. Пісня супроводжувала його всюди. На території клубу села розмістилася глядацька зала. На сцені вирувало пісенне дійство учасниками якого була учнівська молодь та творчі колективи нашої громади. Всіх привітно зустрічали глядачі, аплодували та підтримували.Коли ж загриміли патріотичні козацькі пісні – нестримний патріотичний дух піднявся над територією фестивалю. Гордістю за свою культуру, за свій народ перейнялися всі присутні.
Фестиваль, який було вдало започатковано, обіцяє стати доброю традицією всіх, кого цікавить історія свята та яскраві видовища.Усіх присутніх щедро частували козацькою юшкою,кашею,узваром . Тож було цікаво, весело та смачно.
Ми гостинно зустрічаємо сьогодні гостей, а цьому передувала велика робота по підготовці фестивалю.Усім щиро дякуємо. Хочемо, щоб фестиваль жив на нашій землі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь