A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська громада
Житомирська область, Бердичівський район

Соціальний захист завжди був пріоритетним напрямком в роботі нашої громади

Дата: 15.04.2020 13:39
Кількість переглядів: 514

Соціальний захист завжди був пріоритетним напрямком в роботі нашої громади, карантин не став на перешкоді щирої опіки соціальних працівників за жителями похилого віку нашої громади, які цього потребують. Їхня щоденна, не завжди помітна, але дуже важлива робота та надзвичайно необхідна. Особливо в період проведення заходів направлених на запобігання поширенню коронавірусу.

Соціальний робітник – це та особа, яка постає між людиною та її проблемами. З великою увагою, турботою та допомогою виконує комплекс робіт по догляду за пенсіонерами, інвалідами та одинокими непрацездатними громадянами похилого віку, повертає їх до повноцінного життя. Наполеглива, самовіддана праця соціальних робітників є запорукою того, що велика кількість мешканців Семенівської ОТГ, котрі потребують уваги і підтримки, не покинуті напризволяще, а тому можуть відчувати себе захищеними.

До того ж, ніколи не стоять осторонь проблем наші благодійники – наші підприємці у яких зараз проблем не менше.

Проте, вони завжди знаходять можливість допомогти. Цього разу у вигляді подарункових продуктових наборів, які сьогодні надійшли з міста Житомир для підопічних нашого Центру надання соціальних послуг. Саме для тих, кому виповнилось 80 і більше років.

Щиро дякуємо та низько вклоняємось шановному Юрію Васильовичу за турботу!!! Пенсіонери і ми дуже вдячні за продукти. Ми прагнемо, щоб у кожного члена нашої громади, а особливо похилого віку завжди був гарний настрій та відчуття нашої турботи про них.Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь