A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська громада
Житомирська область, Бердичівський район

Про громадські обговорення проєктів рішень та аналізів їх регуляторного впливу

Дата: 13.05.2020 11:04
Кількість переглядів: 392

Про громадські обговорення проєктів рішень

та аналізів їх регуляторного впливу

 

         Семенівська сільська рада проводить громадські обговорення проєктів рішень «Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на 2021 рік», «Про встановлення ставок та пільг із сплати місцевих податків на 2021 рік», «Про встановлення туристичного збору на 2021 рік» та аналізів їх регуляторного впливу.

         У зв’язку з карантинними заходами, аби уникнути розповсюдження Covid- 19, викликаного коронавірусом SARS-Cov-2, громадські слухання по даних проєктах рішень проводитись не можуть. Але з метою одержання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб, Семенівська сільська рада повідомляє про проведення консультацій в режимі on-line.

         Проєкти рішень та аналізи їх регуляторного впливу розміщені на офіційному сайті Семенівської сільської ради за посиланням  https://semenivsca-gromada.gov.ua/ у розділі «Регуляторна політика».

         До обговорення запрошуються жителі Семенівської сільської об'єднаної територіальної громади, депутати сільської ради, члени виконавчого комітету сільської ради, представники громадських організацій та суб'єкти господарювання.

         Зауваження та пропозиції стосовно проєктів рішень та аналізу їх регуляторного впливу просимо надсилати до 09.06.2020 року на електронну скриньку  - semenivka.otg@ukr.net або на поштову адресу сільської ради: 13371 Бердичівський район с. Іванківці, вул. Стадіонна, 1.

За консультаціями з даного питання звертатись у відділ з питань економіки та розвитку інфраструктури сільської ради за телефоном (04143) 4-03-07.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь