A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська громада
Житомирська область, Бердичівський район

Термомодернізація навчальних закладів

Дата: 25.05.2020 13:09
Кількість переглядів: 426

Термомодернізація навчальних закладів – нагальна проблема, що постала перед Семенівською сільською радою, її депутатським корпусом, виконуючими обов’язки старост.

         Основна перепона – це брак достатнього фінансування з метою організації заходів з комплексної термомодернізації приміщень усіх комунальних закладів, установ та організацій, що перейшли в управління об’єднаної громади.

         Після завершення заливки відмостки навколо Хажинської ЗОШ, планується перейти до чергового етапу виконання будівельних робіт - оздоблення фундаменту.

         Також, у 2019 році проведено та затверджено експертизу проєкту «Реконструкція-термомодернізація Красівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені Цезаря Леоновича Посудевського Семенівської сільської ради за адресою: с. Красівка, вул. Миру, 24, Бердичівського району, Житомирської області», остаточна вартість проєкту 6 млн. 172 тис. 028 гривень.  

         Зауважуємо, що сфера освіти була і залишається одним з пріоритетних напрямків роботи Семенівської ОТГ, а тому в 2020 році особливу увагу буде приділено заміні сучасного технологічного обладнання у харчоблоках їдалень шкіл та дитячих садочків. З одного боку це дозволить зменшити витрати електроенергії, а з іншого готувати їжу не втрачаючи поживних речовин. Оскільки запорука здоров’я наших діток – це в першу чергу здорове харчування та комфортні умови навчання.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь