A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська громада
Житомирська область, Бердичівський район

ДО УВАГИ КЕРІВНИКІВ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ ТА ФЕРМЕРСЬКИХ ГОСПОДАРСТВ!

Дата: 24.07.2020 15:50
Кількість переглядів: 470

ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ УКРАЇНИ В ЖИТОМИРСЬКІЙ ОБЛАСТІ  ІНФОРМУЄ!

 

 

ДО УВАГИ КЕРІВНИКІВ СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКИХ ПІДПРИЄМСТВ ТА ФЕРМЕРСЬКИХ ГОСПОДАРСТВ!

 

До найбільш ризикових сфер діяльності щодо використання неоформленої найманої праці належить сфера сільського господарства.

На виконання доручення Прем’єр – міністра України від 22.01.2020 №2313/0/1-20 та від 17.02.2020 №6698/0/1-20 щодо детінізації ринку праці та погашення заборгованості із заробітної плати нагадуємо суб»єктам господарювання у сфері сільського господарства про те, що наймані працівники не можуть бути допущені до роботи без укладання трудового договору, оформленого наказом чи розпорядженням власника або уповноваженого ним органу.

Досить часто роботодавці не реєструють свою економічну діяльність, залучають до роботи працівників без оформлення трудових відносин, чим позбавляють громадян усіх прав та соціальних гарантій (оплачуваної відпустки, страхових виплат у разі хвороби, безробіття, нещасного випадку, а також страхового стажу для виплати пенсії за віком, по втраті годувальника, по інвалідності тощо).

Крім того нагадуємо, що за порушення трудового законодавства юридичні та фізичні особи-підприємці, що використовують найману працю, несуть суттєву фінансову відповідальність.

Враховуючи зазначене, звертаємось до роботодавців із закликом оформити трудові відносини з найманими працівниками, не допускати порушень трудового законодавства. Адже оформлені трудові відносини – це запорука продуктивної праці та сталого бізнесу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь