A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська громада
Житомирська область, Бердичівський район

ЦНАП Семенівської сільської ради бути

Дата: 23.02.2021 12:31
Кількість переглядів: 1891

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Відтепер наша громада має своє адмінприміщення в центрі громади????І вже сьогодні відбувся перший прийом громадян.Для когось це звучить дивно, а для нас це складний шлях поневірянь довжиною в чотири роки.

Розповім усе з початку...

Семенівська громада утворилась шляхом добровільного об’єднання Іванковецької, Великонизгірецької, Закутинецької, Красівської, Терехівської та Хажинської сільських рад Бердичівського району. Перші вибори відбулись - 18.12.2016 року. Розпорядженням Уряду від 12.06.2020 року до нас приєдналась також Садківська сільська рада.

Ми були першими в Україні хто змінив назву з «Іванковецької сільськоі ради» на «Семенівську сільську раду» не розуміючи до кінця з чим доведеться стикнутися в майбутньому. Кращі фахівці Мінрегіону і Програми «U-LEAD з Європою» вирішували як зареєструвати новостворену громаду. Як нам розповідали, що В’ячеслав Андронович Негода тоді ще перший заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України сказав : «Це перша громада,а далі будуть аналогічні рішення». І це дійсно так.

В подальшому до нас звертались колеги з інших областей України, які об’єднувались добровільно і змінювали назву по тій чи іншій причині. Ми пішли на компроміс при визначенні центру суто з географічної та логістичної доступності і стикнулись з ще однією проблемою. На територіі села не лишилось жодного соціального об’єкту де можна було б розмістити працівників сільськоі ради. Центр громади фактично був без центру.

Нас досить часто критикували з приводу цього, але ми йшли до своєї мети. Багато хто запитував: «Чому саме Семенівська?» Колеги - це колишні сільські голови (сільських рад, що об’єднались) любили жартувати , що це на честь сільського голови адже прізвище співзвучне.

Дякуємо усім хто допомагав нам! Першим завжди найважче. Щироі подяки заслуговують наші сусіди Бердичівська міська рада і громади-першопрохідці Тетерівська ОТГ і Червоненська ОТГ , які консультували з різних питань. Розвитку вам і добробуту.

Тепер ми маємо нову амбулаторію і вивільнене приміщення у якому відтепер розмістились працівники сільськоі ради. Його потрібно з часом привести до належного стану, створивши необхідні умови для комфортної роботи .Але це вже інший етап складного і тернистого шляху становлення Семенівської громади.Далі буде ...


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь