A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська громада
Житомирська область, Бердичівський район

Церемонія перепоховання останків 9 -ти воїнів, які загинули в роки Другої світової війни

Дата: 27.05.2021 12:03
Кількість переглядів: 477

 

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису  На зображенні може бути: 4 людини, люди стоять, military uniform та на відкритому повітрі

На зображенні може бути: 7 people, including Микола Шеретун and Ігор Андрійчук, люди стоять та на відкритому повітрі На зображенні може бути: 1 особа, на відкритому повітрі та пам’ятник

На зображенні може бути: 5 people, including Наталія Семенюк, люди стоять та на відкритому повітрі На зображенні може бути: 2 people, including Наталія Семенюк, люди стоять, military uniform та на відкритому повітрі

Сьогодні у селі Семенівка відбулося урочисте перепоховання останків 9 воїнів ,які загинули у роки Другої світової війни.

За велінням совісті та громадським обов’язком зібралися ми, щоб із запізненням у кілька десятиліть схилити голови і віддати належну шану загиблим захисникам-воїнам, увічнивши їх пам'ять перепохованням за християнським звичаєм, щоб упокоїти їхні душі, щоб наступні покоління могли гідно вшановувати пам'ять їх героїчного подвигу.

Присутні, в пам'ять про тих, хто не повернувся з далеких воєнних років, хто ціною власного життя дарував нам мир, вшанували хвилиною мовчання та покладанням квітів.

Нажаль, ці герої назавжди залишаться для нас безіменними, але ніхто не забутий. Память про кожного з них жива, допоки ми памятаємо! Тому, маю надію, спокій вони віднайшли у Братській могилі. Адже це місце – місце пам’яті людей, чиї нащадки боронять нашу державу і сьогодні. Серед них є і представники житомирської ГО «Історико-патріотичне об’єднання “Пошук»,які проводять цю титанічну роботу .Найтепліші вам слова вдячності .

Хочеться подякувати військовим, які зараз боронять кордони нашої Батьківщини, як колись ті хлопці, які у далекі «сорокові» відстоювали свої кордони та захищали свої сім’ї. Нехай ця війна обходить ваші домівки стороною! Миру всім нам і здоров’я.

Наталія СЕМЕНЮК


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь