A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська громада
Житомирська область, Бердичівський район

До уваги платників податків! До уваги платників єдиного податку 1 групи – не забудьте сплатити єдиний податок та єдиний соціальний внесок за червень 2021 року

Дата: 25.05.2021 08:12
Кількість переглядів: 199

                                                                                              

 

До уваги платників податків!

До уваги платників єдиного податку 1 групи – не забудьте сплатити єдиний податок та єдиний соціальний внесок за червень 2021 року

 

Бердичівська ДПІ ГУ ДПС у Житомирській області нагадує, що звільнення від сплати єдиного соціального внеску та єдиного податку для підприємців, які перебувають на спрощеній системі оподаткування 1 групи, закінчується 31.05.2021 року.

Так, Законом України від 04 грудня 2021 №1072 “Про внесення змін до Податкового Кодексу України та інших законів України щодо соціальної підтримки платників податків на період здійснення обмежувальних проти епідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2” передбачено ряд пільг для платників податків, зокрема й для підприємців єдинників 1 групи.

Зокрема, згідно із згаданим Законом, платники єдиного податку 1 групи тимчасово звільнялися від сплати єдиного податку, а також від нарахування, обчислення та сплати єдиного соціального внеску з грудня 2020 року до травня 2021 року включно. Даний період, попри відсутність сплати, включається до страхового стажу підприємця, та вважається, що страхові суми були сплачені у розмірі мінімального страхового внеску.

Відповідно до норм ЗУ №1072, з 1 червня 2021 року платників єдиного податку 1 групи відновлюється обов’язок сплати єдиного податку та єдиного соціального внеску.

Таким чином, сплатити єдиний податок за червень 2021 року необхідно до 20 червня п.р., а єдиний соціальний внесок за червень п.р. - до 20 липня 2021 р.

 

 

 

 

                                                           Бердичівська ДПІ  ГУ ДПС у Житомирській області             


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь