A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська громада
Житомирська область, Бердичівський район

Співробітництво громад - це нові можливості та перспективи

Дата: 23.07.2021 15:59
Кількість переглядів: 710

 

м 

Що таке співробітництво громад? В першу чергу – це нові можливості та перспективи, які ще кілька років тому були недоступні місцевому самоврядуванню. Це також бажання змінювати якість життя на тій території, управління якою довірили люди конкретному місцевому голові. Вміння мислити на перспективу, шукати всі можливі варіанти рішень завдань, які стоять перед громадою і вміння домовлятися з іншими громадами. Не застосовувати сьогодні такий важливий інструмент, як співробітництво громад, є завідомо програшним варіантом господарювання», — сказав свого часу

Заступник Міністра розвитку громад та територій України В’ячеслав Негода.

Дійсно ,разом можна вирішити чимало питань .Наша громада товаришує з багатьма громадами на теренах Украіни .Сьогодні мова піде про близьких сусідів -Бердичівську міську територіальну громаду.У рамках співпраці наші діти з особливими потребами ,а їх у Семенівській громаді 20 ,мають можливість проходити необхідну реабілітацію в ЦЕНТРІ КОМПЛЕКСНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ ДЛЯ ДІТЕЙ З ІНВАЛІДНІСТЮТетяна Осадчук для цього із сільського бюджету виділено 30 тисяч гривень .

Також міською владою запропоновано оздоровитись дітям пільгових категорій ( діти-сироти ,діти позбавлені батьківського піклування ,діти учасників бойових дій і діти , потерпілих від Чорнобильської катастрофи)у таборі «Соколятко» .На ці заходи із сільського бюджету направлено 49 тисяч гривень.

Наш колектив щиро висловлює колегам Сергій Орлюк вдячність за чуйність ,розуміння .Сильніші разом ??????


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь