Семенівська громада
Житомирська область, Бердичівський район

10 майстеркласів

Дата: 18.08.2021 12:32
Кількість переглядів: 1031

 

Фото без опису Фото без опису

На зображенні може бути: 1 особа, стоїть та у приміщенні 

10 майстеркласів

Можемо підводити підсумки проекту «Це вам не МастерШеф», який проводився в рамках конкурсу організованого Британською Радою та Європейським Союзом, що представлений Європейською Комісією, в межах Проєкту «Зміцнення міжсекторальної співпраці для соціальної згуртованості» (SC3).

????Нагадаємо, що ідея полягала в тому, щоб вирішити ключову проблему української середньої освіти - її не відповідність потребам ринку праці, відсутність поєднання набуття теоретичних знань та практичних навичок. Відтак мікропроект покликаний запровадити дуальну форму навчання шляхом усунення основних недоліків традиційних форм і методів навчання, подолати розрив між теорією і практикою, освітою й реальним сектором економіки.

????Простими словами - запустити Кулінарну студію та провести серію кулінарних майстер-класів на базі ресторану "ВиноГрад" (с. Хажин Бердичівського району) для школярів Семенівської громади. Мета проєкту: допомогти молоді опанувати сучасні технології створення кулінарних виробів; ознайомити з кухонним інвентарем та правилами сервірування столу; навчити іноземної кулінарної термінології.

????Отже, учасниками проекту - школярами впродовж реалізації проекту було приготовлено 10 кулінарних шедеврів та здобуто кулінарні навички, які (ми переконані) знадобляться у дорослому житті.

????Щиро дякуємо:

- Ресторану «ВиноГрад» за гостинність та передачу знань, умінь та навичок підростаючому поколінню!

- Роману Камінському за старанне супроводження проекту!

- Сергію Романовичу за ідею та підготовку проекту!

????Усміхнені і щасливі!

Семенівська сільська рада висловлює ???? безмежну вдячність шеф-повару ресторану ???? VinoGrad ????????? Олені Кособуцькій за допомогу ???? в розбудові молодіжного руху ????, підтримку підростаючого покоління ???? та високий особистий внесок ???? в розвиток кулінарних навичок ???? у школярів!

#сильні_разом


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь