Семенівська громада
Житомирська область, Бердичівський район

Великонизгірецький ЗДО "Золотий ключик"

Дата: 09.09.2021 13:44
Кількість переглядів: 516

 

Фото без опису Фото без опису

На зображенні може бути: у приміщенні На зображенні може бути: 1 особа та у приміщенні

Серія дописів про перебування дошкільнят у дитячих садочках нашої громади продовжується. Сьогодні розповідаємо про Великонизгірецький ЗДО Золотий ключик у якому сформована 1 різновікова група від 3 до 6 років на 23 дитини з яких 7 приїжджають з села Садки в супроводжені вчителя Великонизгірецької школи. Колектив складається з 6 працівників: директора Наталі Римарчук (Наталя Римарчук), вихователя Інни Пухальської, помічника вихователя, кухара, сторожа та підсобного робітника.

У своїй діяльності колектив садочку використовує унікальну методику Василя Сухомлинського, яка передбачає виховання в дітях всебічно розвиненої особистості, закладаються та формуються риси характеру, прививаються сімейні цінності та традиції, любов до природи. Його твори використовуються на заняттях, прогулянках, на святах та розвагах.

Варто відмітити, що найбільше довподоби вихованцям ЗДО Золотий ключик бути задіяними до інсценування та драматизації казок, подобається перевтілюватись у казкових героїв та демонструвати їх риси характеру, імітувати голос та поведінку. Окрім того, діти полюбляють різноманітні спортивні ігри. Найулюбленішими з яких є ті, що передбачають елементи змагань: естафети, стрибки та біг з перепонами.

Колектив створює комфортні умови для дітей, які передбачають оснащення ігрових та спальних кімнат сучасними меблями, новими килимами, санвузлами облаштованими відповідно до віку дітей з підігрівом води, забезпечення комфортного температурного режиму повітря взимку. Крім того, на території дитячого садочку встановлено сучасний ігровий дитячий майданчик: гірки, гойдалки, драбинки, каруселі, пісочниці, теремок та альтанки.

Проте, найбільше батьків у дитячому садочку приваблює доброзичливе ставлення колективу, творчий підхід до виховання дітей, здатність працівників знайти «стежинку» до настрою кожного вихованця.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь