A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська громада
Житомирська область, Бердичівський район

День людей похилого віку та День ветерана

Дата: 01.10.2021 15:28
Кількість переглядів: 585

 

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису На зображенні може бути: 2 людини, квітка та у приміщенні

На зображенні може бути: 2 людини та у приміщенні

День людей похилого віку та День ветерана

Цей день – дає можливість нагадати всім нам про людський обов’язок бути турботливими й милосердними до найповажніших людей. Але хочу наголосити, що турбота про громадян похилого віку, ветеранів та інвалідів необхідна кожної хвилини не як відзначення святкової дати, а як повага до людей, які своєю багаторічною працею заслуговують на шану і повагу.

Чимало випробувань, болю і втрат довелося їм пережити та зберегти гідність, віру, любов, які ви пронесли через все своє життя. Бути вашими послідовниками – велика честь і відповідальність.

Багато зустрічей було сьогодні з нашими ветеранами. Це люди з нашої громади, які проживають у Бердичівському геріатричному пансіонаті. Гарний колектив на чолі з Тетяною Переходкіною турбується про свою чималу родину підопічних. Щира вдячність вам за вашу працю. Зустрілись разом зі керівником Центру надання соціальних послуг Татьяна Носова та старостами, соціальними робітниками з нашими одинокими довгожителями (відповідно до вікової класифікації Всесвітньої організації охорони здоров'я люди, які досягли 90 років належать до категорії довгожителі).

Це добрі, щирі люди, які зустрічали нас з обіймами й від цього ставало тепло і добре на душі. Такого позитиву не часто відчуєш. Розповідали про життя, жартували й дали наказ усім жителям Семенівської громади дожити до їхнього віку при гарному здоров‘ї у колі щасливої родини.

Дорогі наші ветерани! Ви – наш взірець, орієнтир в житті, ті, хто вчить нас бути кращими, добрішими, чуйними до інших. Бажаю Вам щасливого довголіття, здоров’я, щастя, позитивних емоцій від життя. Щиро і сердечно вітаю зі святом вашої осені. І нехай вона буде сонячною і теплою, тихою і спокійною.

З повагою, Наталія Семенюк ????


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь