A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська громада
Житомирська область, Бердичівський район

Підсумкова конференція в рамках Проекту “Волонтерство в громаді”

Дата: 09.10.2021 15:48
Кількість переглядів: 516

 

 

 

Відбулась підсумкова конференція в рамках Проекту, який реалізований у Семенівській громаді за підтримки Програми ULEAD з Європою / ULEAD with Europe “Волонтерство в громаді”. Даний проект впроваджуваджувся в 24 територіальних громадах України у співпраці органів місцевого самоврядування з неприбутковими організаціями.

Нагадаємо, що метою конкурсу був розвиток культури волонтерства та заохочення волонтерських ініціатив у територіальних громадах України для подолання актуальних викликів, зумовлених пандемією COVID-19.

Волонтер — це людина, яка за власним бажанням готова витратити свої сили, час і талант на користь суспільству або конкретній людині, не чекаючи винагороди. Сьогодні волонтерська діяльність знаходить все більше своїх однодумців.

Адже, як сказав один мудрець, багатий — це не той, хто має багато грошей, а той — хто може чимось поділитися. Не важливо чим — навіть посмішкою або словом розуміння — і вже однією печаллю на землі стане менше.

Бути Волонтером — це можливість забути про свої проблеми, і в той же час стати для когось потрібним не заради грошей. Можна проявити себе в різних видах діяльності незалежно від віку або від уже наявної професії.

Для кожного в цьому слові свій сенс, але безсумнівно, що якщо робити добру справу від чистого серця, воно до тебе повернеться — це підтверджений багаторічний досвід.Потрібно всього лише трохи — знайти вільний час серед своіх справ і робити добро для душі, і для оточуючих.

Щиро дякую Вам, волонтери??????

Сильні разом????????????????


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь