A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська громада
Житомирська область, Бердичівський район

Семенівська громада отримала шкільний автобус

Дата: 04.10.2021 15:55
Кількість переглядів: 396

 

 

Фото без опису Фото без опису

Сьогодні відбулась чудова подія для 12 громад Житомирщини, які отримали довгоочікувані шкільні автобуси! Серед них й наша Семенівська громада!

???? Забезпечення школярів спеціалізованим автотранспортом – не менш важливе питання, ніж капітальний ремонт та створення комфортних умов в наших навчальних закладах. Вже зовсім скоро учні відчують всі переваги нових автобусів.

???? Власний автобус для школи – це не лише безпечний та комфортний шлях дітей на навчання та додому, а й можливість подорожувати, їздити на екскурсії, збори, конференції та інші цікаві події.

???? Більш за все автобуси потрібні саме в громадах, де багато маленьких сіл. У деяких населених пунктах власних шкіл не було історично, через невелику народжуваність дітей, в деяких – вони закрилися через міграцію у міста. Щоб діти могли вчитися і ходити до шкіл й садочків, їх довозитимуть в навчальні заклади, розташовані в прилеглих селах. Тепер це буде комфортно, вчасно, і, що найголовніше, батькам не доведеться хвилюватись за безпеку своєї дитини.

???????? Держава, обласна влада та територіальні громади вкотре демонструють системний підхід до розвитку освітньої галузі. Позаяк, в результаті співпраці та співфінансування, вдалося придбати комфортні автобуси, кожен з яких коштує близько 1,7 мільйона гривень. Загальна вартість закупленого транспорту – майже 20 мільйонів гривень. Кожен автобус – на 30 місць і, звичайно, кожне обладнане пасками безпеки.

???? Вже незабаром шкільні автобуси почнуть розвозити на навчання дітей Коростенської, Коростишівської, Олевської, Станишівської, Семенівської, Баранівської, Лугинської, Овруцької, Радомишльської, Ружинської, Хорошівської та Чуднівської громад.

***

За інформацію Голови Житомирської обласної державної адміністрації Віталія Бунечка.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь