A A A K K K
для людей із порушенням зору
Семенівська громада
Житомирська область, Бердичівський район

Відбулось пленарне засідання десятої чергової сесії Семенівської сільської ради

Дата: 28.10.2021 15:20
Кількість переглядів: 470

 

Фото без опису Фото без опису

Фото без опису

Сьогодні відбулось пленарне засідання чергової сесії Семенівської сільської ради в роботі якого, окрім 16 депутатів, взяли участь керівники структурних підрозділів, члени виконавчого комітету ради, представники громадськості та старости.

Включені до порядку денного питання були попередньо розлянуті членами постійних депутатських комісій, детально опрацьовані та рекомендовані для голосування сільської ради.

Традиційно проекти рішень стосувались питань бюджету, комунальної власності, земельних відносин, тощо. Одним із ключовий питань постало питання утворення Садківського старостинського округу. Межі старостинських округів утворені відповідно до закону «Про добровільне об’єднання територіальних громад»залишили без змін, як такі, що відповідають вимогам чинного законодавства (500 і більше жителів).

Додатково 100 000 гривень виділили на матеріальну допомогу жителям нашої громади, які потрапили в екстремальну ситуацію в зв’язку з хворобою. На енергоносії для потреб Бердичівської районної лікарні виділили 165 000 гривень. Відтак, свої зобов’язання за 2021 рік нами виконано пропорційно нашого населення. Навіть, не враховуючи той факт, що кількість пролікованих пацієнтів (жителів наших сіл) у районній і міській лікарні суттєво не відрізняються. Ситуація із забезпеченням дров на даний час залишається критичною. Також розглянули окремі питання комунальної власності та ряд інших питань.

В результаті обговорення з усіх питань були ухвалені відповідні рішення.

Дякую депутатам за плідну спільну роботу, підтримку, розуміння, конструктивні поради. Нагадую, що згідно до чинного законодавства усі результати поіменного голосування депутатів та прийняті рішення розміщені на офіційному веб-сайті сільської ради.

Наталія Семенюк ????


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь