Семенівська громада
Житомирська область, Бердичівський район

Черговий «Оскар» у скарбничку досягнень Семенівської громади

Дата: 16.12.2021 16:26
Кількість переглядів: 259

 

Фото без опису Фото без опису

Черговий «Оскар» у скарбничку досягнень Семенівської громади. Відбулося засідання Ради управління людськими ресурсами державної служби при Національному агентстві України з питань державної служби (НАДС). На яке Наталія Семенюк мала честь бути запрошеною представляти Семенівську громаду.

????Голова НАДС Наталія Алюшина розповіла про ключові досягнення і виклики, які стоять перед публічною службою України. Спікери заходу обговорили питання щодо новацій на державній службі та місцевому самоврядуванні, розвитку служб управління персоналом та впровадження актуальних інструментів з управління персоналом.

????Також у рамках засідання відбулось нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу «Кращі практики управління персоналом». Серед переможців «важковаговики» такі як: Міністерство фінансів, Державна митна служба, підрозділи обласних державних адміністрацій, районні відділи державної служби і серед них, що надзвичайно приємно, команда Семенівської сільської ради. Пишаюсь вами, як мати своїми дітьми. Ви наші найкращі вже на державному рівні.? Успіхів вам і нових перемог. Як сказала очільниця НАДС Наталія Олександрівна Алюшина: «Це перший у вас диплом, але сподіваємось не останній!».

Дякуємо за довіру????

#сильні_разом

Наталія Семенюк ????


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь